Nieuwsbrief ABC Gezondheid
uw e-mailadres
Privacybeleid
Schrijf u in op onze nieuwsbrief
   
Enquête
Beschermt u zich tegen (winter)virussen?
Neen 16%
 
Natuurlijke weerstand-versterkers 66%
 
Vaccin(s) 3%
 
Combinatie 16%
 
ABC GEZONDHEID - Ongemakken
27 januari 2022
Aambeien
| Aambeien |
Terug Verstuur link
lijn
Aambeien Wat zijn het?

Aambeien zijn uitstulpingen van het slijmvlies aan de binnenkant van de darm, vlak voor de anus. Ze kunnen jeuken, een branderig gevoel geven of pijn doen. Aambeien zorgen soms voor verlies van een beetje bloed vlak na de ontlasting. Soms zakken ze met de ontlasting naar buiten. Dat geeft een vervelend, drukkend gevoel.

Waardoor komt het?

Aambeien ontstaan door een hoge druk rond de anus. De druk kan ontstaan door hard persen (zoals bij de ontlasting of bij een bevalling) of door langdurig hoesten.

Kan het kwaad?

Aambeien kunnen vervelende klachten geven, maar ze zijn onschuldig en verdwijnen
vaak vanzelf. Vooral mensen die onvoldoende fruit en groenten eten, een vezelarm dieet volgen en weinig of geen beweging nemen, krijgen last van deze onschuldige maar vervelende aandoening.

Gezond blijven?

Alle op de site vermelde producten kunt u rechtstreeks online bestellen bij Fidelity Health Products. Dank zij een samenwerking garanderen zij HETZELFDE product en kwaliteit voor een GOEDKOPERE prijs dan de aanbevolen prijs en krijgt u uw bestelling vanaf € 100 gratis geleverd. Voor meer informatie, klik op de knop "Bestelinfo".