Nieuwsbrief ABC Gezondheid
uw e-mailadres
Privacybeleid
Schrijf u in op onze nieuwsbrief
   
Enquête
Vergeet u vaak dingen?
Voortdurend 8%
 
Regelmatig 19%
 
Soms 51%
 
Zelden 22%
 
ABC GEZONDHEID - Gezond blijven
17 januari 2022
Arginine
| Werkzame stoffen |
Terug Verstuur link
lijn
Arginine Arginine is een aminozuur dat een belangrijke functie heeft in de bloedvaten. Het geeft namelijk stikstofmonoxide (NO) vrij in het bloed, een stof die de bloedvaten onmiddellijk doet ontspannen. Dit doet de bloeddruk dalen omdat het hart minder druk moet zetten om het bloed door de bloedvaten te stuwen. De daling van de bloeddruk is het sterkst bij mensen met een hogere bloeddruk. Gunstige effecten worden ook waargenomen bij erectieproblemen.

Arginine heeft nog andere effecten: het verbetert de suiker- en insuline-stofwisseling bij diabetespatiënten en het heeft een bloedverdunnend effect. De dosis hiervoor nodig varieert van 0,5 tot zelfs 24 gram L-arginine.
Noten en zaden zijn goede bronnen van arginine: pindanoten, amandelen, walnoten, pistachenoten enz. Goede dierlijke bronnen zijn vis en eieren.


Fost Print Plus

Exiton CT


Fost Print Plus Inhoud:
20 amp.
Richtprijs:
€ 30,59
bestelnr.:
601103

Exiton CT Inhoud:
48 caps
Richtprijs:
€ 35,73
bestelnr.:
844504

Voor een goed uithoudingsvermogen

Aanbevolen bij:
Zware inspanningen, sport, ...
lees meer

Voor een natuurlijke topprestatie en
voor meer zin in seks

Samenstelling:
F ...
lees meer

Meer producten van
Soria Bel


Meer producten van
Soria BelAlle op de site vermelde producten kunt u rechtstreeks online bestellen bij Fidelity Health Products. Dank zij een samenwerking garanderen zij HETZELFDE product en kwaliteit voor een GOEDKOPERE prijs dan de aanbevolen prijs en krijgt u uw bestelling vanaf € 100 gratis geleverd. Voor meer informatie, klik op de knop "Bestelinfo".