Nieuwsbrief ABC Gezondheid
uw e-mailadres
Privacybeleid
Schrijf u in op onze nieuwsbrief
   
Enquête
Ondervindt u last van luchtvervuiling?
Vaak 0%
 
Regelmatig 33%
 
Zelden 67%
 
Nooit 0%
 
ABC GEZONDHEID - Gezond blijven
30 november 2021
Gember
| Werkzame stoffen |
Terug Verstuur link
lijn
Gember Gember is een pittig keukeningrediënt uit de Aziatische en Indische keuken. Tegelijk wordt aan gember sedert eeuwen een aantal medische indicaties toegekend: winderigheid, kolieken, slechte vertering, misselijkheid, zeeziekte en ontstekingen bij artrose en reuma. Sommige migrainelijders hebben opmerkelijk minder last van migraineaanvallen dankzij een supplement met gemberpoeder.

Gember heeft interessante farmacologische eigenschappen zoals bloedverdunning, antiplaquevorming in de aders, antimaagzweer en verbetering van de bloedstroom. In testen met dieren blijkt gember angst en hoogtevrees te kunnen verminderen. In studies met mensen is vooral misselijkheid, zeeziekte en hoogtevrees onderzocht geweest. In beperkte mate werkt gember ook ontstekingsremmend. Het kan aanvullend bij andere ontstekingsremmers gebruikt worden bij reuma en artrose. Terwijl een aantal farmaceutische ontstekingsremmers maagzweren veroorzaken, is gember een ontstekingsremmer die tegen maagzweren beschermt!


Curcumin


Curcumin Inhoud:
60 tabl.
Richtprijs:
€ 25,65
bestelnr.:
825918

Sterk antioxidant, voor een gezond en lang leven
- Ondersteunt een goede gal- en ...
lees meer

Meer producten van
Soria Bel


Alle op de site vermelde producten kunt u rechtstreeks online bestellen bij Fidelity Health Products. Dank zij een samenwerking garanderen zij HETZELFDE product en kwaliteit voor een GOEDKOPERE prijs dan de aanbevolen prijs en krijgt u uw bestelling vanaf € 100 gratis geleverd. Voor meer informatie, klik op de knop "Bestelinfo".