Nieuwsbrief ABC Gezondheid
uw e-mailadres
Privacybeleid
Schrijf u in op onze nieuwsbrief
   
Enquête
Ondervindt u last van luchtvervuiling?
Vaak 15%
 
Regelmatig 31%
 
Zelden 44%
 
Nooit 11%
 
ABC GEZONDHEID - Gezond blijven
6 december 2021
Hoe fijn haar voorkomen ?
| Haaruitval |
Terug Verstuur link
lijn
Hoe fijn haar voorkomen ? Hoe fijn haar voorkomen ?

Mensen die hun haardos prima willen houden moeten zich in de allereerste plaats goed voeden. Een haartooi wordt van binnenuit optimaal gehouden. Op het gebruikelijke menu moeten verzadigde vetten vermeden worden. Men moet wel zorgen voor hoogwaardige eiwitten, ijzerhoudende voeding, zwavelproducten (kolen), zink et vitaminen van de B-groep die o.a. terug te vinden zijn in volkorenproducten en gist.
De reden waarom verzadigde vetten moeten vermeden worden is eenvoudig. Ze bevatten toxines (giftige stoffen) die uiteindelijk vlak onder de schedelhuid terechtkomt. De toxines beletten een optimale bloedcirculatie naar de haarwortels. Op deze wijze wordt de kwaliteit van het haar verminderd. Verzadigde vetten zitten vooral verstopt in vet vlees, in bereide vleeswaren (behalve in gekookte ham), in fast-food, gefrituurde voeding, volle melkproducten, vette kazen, patisserie, witte suiker en wit brood. Vermijd samen met deze producten ook de toxine rijke alcoholische drankjes
Alle op de site vermelde producten kunt u rechtstreeks online bestellen bij Fidelity Health Products. Dank zij een samenwerking garanderen zij HETZELFDE product en kwaliteit voor een GOEDKOPERE prijs dan de aanbevolen prijs en krijgt u uw bestelling vanaf € 100 gratis geleverd. Voor meer informatie, klik op de knop "Bestelinfo".