Nieuwsbrief ABC Gezondheid
uw e-mailadres
Privacybeleid
Schrijf u in op onze nieuwsbrief
   
Enquête
Kiest u voor: ...
zonvakantie 13%
 
aktieve vakantie 28%
 
thuisvakantie (uitstappen) 28%
 
geen (zomer)vakantie 32%
 
ABC GEZONDHEID - Gezond blijven
9 juli 2020
Hoe haarschilfertjes beperken ?
| Haaruitval |
Terug Verstuur link
lijn
Hoe haarschilfertjes beperken ? Vermijd het veelvuldig haarwassen en hoofdhuidmassages met een shampoo. Het haar teveel in contact brengen met een shampoo kan de problemen nog erger maken. Zorg er na het haarwassen voor dat alle zeepresten zeer zorgvuldig van de hoofdhuid en het haar verwijderd worden. Veel mensen spoelen het haar te weinig waardoor er restanten van de shampoo opdroogt en de hoofdhuid en het haar irriteert. Dit resulteert in een verzuring van het haar.
Gebruik liever een tot twee maal per week een shampoo die speciaal gemaakt is om roos te bestrijden. Laat je wel bijstaan door een dermatoloog. Hij alleen kan bepalen of er sprake is van droge of vettige schilfertjes. In functie daarvan moet de juiste shampoo gekozen worden. Was het haar ook niet te veel, want ook dat kan het tegenovergestelde resultaat opleveren. Kies liever ook niet voor een gel, een mousse of een spray die alcohol bevat. Deze producten drogen het haar uit en irriteren het. Vergeet tenslotte ook niet dat bepaalde dranken en voeding zorgen voor een verzurende hoofdhuid. Denk aan koffie, snoep, melkproducten, rood vlees en bereide vleeswaren.
Alle op de site vermelde producten kunt u rechtstreeks online bestellen bij Fidelity Health Products. Dank zij een samenwerking garanderen zij HETZELFDE product en kwaliteit voor een GOEDKOPERE prijs dan de aanbevolen prijs en krijgt u uw bestelling vanaf € 100 gratis geleverd. Voor meer informatie, klik op de knop "Bestelinfo".