Nieuwsbrief ABC Gezondheid
uw e-mailadres
Privacybeleid
Schrijf u in op onze nieuwsbrief
   
Enquête
Ondervindt u last van luchtvervuiling?
Vaak 0%
 
Regelmatig 0%
 
Zelden 100%
 
Nooit 0%
 
ABC GEZONDHEID - Gezond blijven
30 november 2021
Optimale bescherming met DEET ?
| Insectenbeten |
Terug Verstuur link
lijn
Optimale bescherming met DEET ? De chemische stof N,N-diethyl-3-methylbenzamide (DEET) heeft de eigenschap om de geurantennes van de mug totaal te misleiden. DEET bestaat onder de vorm van crème, gel of melk in diverse concentraties. Het is volgens de meeste dermatologen een veilig product op voorwaarde dat men zeer stipt de gebruiksvoorwaarden respecteert.. De huidspecialisten raden het gebruik van DEET af bij kinderen die jonger zijn dan 3 jaar. Men kan het product ook gebruiken om kledij en tenten mee te bewerken. In dit laatste geval is een DEET spray meer aangewezen.

Opgelet DEET kan bij gevoelige mensen, en zeker bij kinderen, allergische reacties veroorzaken die stuipen tot gevolg kunnen hebben. Het is daarom van essentieel belang dat dit product niet in aanraking komt met de mondslijmvliezen of de ogen.
Een alternatief voor DEET is de citronella essence. Deze etherische olie biedt gedurende enkele uren bescherming tegen de al te opdringerige muggen.


Dermagiq Skin


Dermagiq Skin Inhoud:
30 gr
Richtprijs:
€ 13,45
bestelnr.:
BF0001

Dermagiq® Skin is een helende crème voor de behandeling van oppervlakkige wondje ...
lees meer

Meer producten van
Dermagiq


Alle op de site vermelde producten kunt u rechtstreeks online bestellen bij Fidelity Health Products. Dank zij een samenwerking garanderen zij HETZELFDE product en kwaliteit voor een GOEDKOPERE prijs dan de aanbevolen prijs en krijgt u uw bestelling vanaf € 100 gratis geleverd. Voor meer informatie, klik op de knop "Bestelinfo".