Nieuwsbrief ABC Gezondheid
uw e-mailadres
Privacybeleid
Schrijf u in op onze nieuwsbrief
   
Enquête
Migraine aanvallen?
Vaak (dagelijks) 0%
 
Regelmatig (wekelijks) 0%
 
Af en toe (maandelijks) 10%
 
Zelden of nooit 90%
 
ABC GEZONDHEID - Gezond blijven
21 oktober 2021
Wat doen tegen jeukende ogen ?
| ogen |
Terug Verstuur link
lijn
Wat doen tegen jeukende ogen ? Zorg dat er geen weerspiegelingen zijn van dag- of kunstlicht op het beeldscherm. Indien nodig gebruik een antireflectie filter. Regel de lichtsterkte en het contrast van het beeldscherm in functie van het omgevingslicht. Zorg er ook voor dat de grote van de letters op het scherm voldoende groot is. Kies altijd voor een witte achtergrond en zwarte letters. Draai het beeldscherm indien er toch onverwachte, tijdelijke weerspiegelingen op het beeldscherm verschijnen. Vermijd dat het beeldscherm net voor een venster staat. Het verschil in lichtsterkte tussen het scherm en de buitenwereld verplichten je ogen om zich voortdurend aan te passen. Ze worden op die manier sneller moe.

Vergeet ook niet dat je voor beeldschermwerk tweemaal minder licht nodig hebt dan voor prestaties op gewoon papier. Zorg dus – indien mogelijk – voor een aangepaste verlichting. Neem ook regelmatig rustpauzes en kijk dan in de verte.


DHA Algae


DHA Algae Inhoud:
60 solftgels
Richtprijs:
€ 30,59
bestelnr.:
908825

Algemene eigenschappen:
• verbetert de concentratie en het geheugen,
• goe ...
lees meer

Meer producten van
Soria Bel


Alle op de site vermelde producten kunt u rechtstreeks online bestellen bij Fidelity Health Products. Dank zij een samenwerking garanderen zij HETZELFDE product en kwaliteit voor een GOEDKOPERE prijs dan de aanbevolen prijs en krijgt u uw bestelling vanaf € 100 gratis geleverd. Voor meer informatie, klik op de knop "Bestelinfo".