Nieuwsbrief ABC Gezondheid
uw e-mailadres
Privacybeleid
Schrijf u in op onze nieuwsbrief
   
Enquête
Migraine aanvallen?
ABC GEZONDHEID - Ongemakken
26 oktober 2021
Alcohol verkleint kans op reumatoïde artritis
| Gewrichtsklachten |
Terug Verstuur link
lijn
Alcohol verkleint kans op reumatoïde artritis Wetenschappers van de universiteit van Sheffield hebben een opmerkelijke ontdekking gedaan. Het drinken van alcohol zou de kans op reumatoïde artritis verkleinen. Wie minder dan tien dagen per maand een alcoholische drank nuttig, heeft vier keer zoveel kans op de aandoening dan iemand die meer drinkt.

De onderzoekers hielden voor een lange periode twee groepen mensen in de gaten, een met reuma en een zonder. Van beide groepen werd regelmatig het bloed onderzocht. Aan de hand van dit onderzoek lijkt het erop dat alcohol de kans op artritis verkleint. Bovendien zouden alcoholische dranken ook de zwellingen en gewrichtspijn verminderen.
Alle op de site vermelde producten kunt u rechtstreeks online bestellen bij Fidelity Health Products. Dank zij een samenwerking garanderen zij HETZELFDE product en kwaliteit voor een GOEDKOPERE prijs dan de aanbevolen prijs en krijgt u uw bestelling vanaf € 100 gratis geleverd. Voor meer informatie, klik op de knop "Bestelinfo".