Nieuwsbrief ABC Gezondheid
uw e-mailadres
Privacybeleid
Schrijf u in op onze nieuwsbrief
   
ABC GEZONDHEID - Gezond blijven
10 april 2020
Aloë vera
| Werkzame stoffen |
Terug Verstuur link Print pagina
lijn
Aloë vera Het gebruik van aloë vera dateert al van duizenden jaren terug. Aloë kent vele toepassingen:

- Huid en wondheling

Aloë vera werkt ontstekingsremmend en stimuleert de vernieuwing van beschadigd weefsel. Succesvolle testen werden gedaan bij bestralingstherapie en brandwonden. Daarnaast kan het ook werken tegen zweren, herpes, eczeem, aambeien en spataderen.

- Diabetes

Studies bij ratten en bij diabetespatiënten tonen aan dat aloë vera de bloedsuiker onder controle houdt. Het verlaagt ook de cholesterol in het bloed.

- Darmproblemen

De ontstekingsremmende en wondgenezende werking van aloë is mogelijk ook van toepassing bij darmzweren en darmontstekingen.

Aloë vera biedt nog meer mogelijkheden, zoals genezing van psoriasis, de verhindering van tumorvorming en bloedklontervorming, bescherming van de lever, daling van schildklierhormonen, behandeling van tandvleesontstekingen enzovoort.
Voor langdurig inwendig gebruik dien je een huisarts te raadplegen. Aloë vera is erg veilig, maar kan soms allergische en toxische reacties veroorzaken.


Aloë Care Vitadrink Original


Aloë Care Vitadrink Original Inhoud:
500 ml
Richtprijs:
€ 11,95
bestelnr.:
DC6878

Aloë Care Vitadrink is gemaakt van het gestabiliseerde verse sap van Aloë vera ( ...
lees meer

Meer producten van
De Cruydhof (Natura Sanat)


Alle op de site vermelde producten kunt u rechtstreeks online bestellen bij Fidelity Health Products. Dank zij een samenwerking garanderen zij HETZELFDE product en kwaliteit voor een GOEDKOPERE prijs dan de aanbevolen prijs en krijgt u uw bestelling vanaf € 100 gratis geleverd. Voor meer informatie, klik op de knop "Bestelinfo".