Nieuwsbrief ABC Gezondheid
uw e-mailadres
Privacybeleid
Schrijf u in op onze nieuwsbrief
   
Enquête
Vergeet u vaak dingen?
ABC GEZONDHEID - Ongemakken
17 januari 2022
Artritis
| Gewrichtsklachten |
Terug Verstuur link
lijn
Artritis Artritis is een chronische progressieve ontsteking van de gewrichten. De ziekte evolueert met opstoten en gaat vaak gepaard met koorts, hevige pijn in de aangetaste gewrichten en algemene vermoeidheid. Meestal beginnen de ongemakken met ontstekingen ter hoogte van polsen en enkels. Hierdoor zijn de gewrichten gezwollen en zeer pijnlijk.
Onbehandeld kan artritis zich zeer snel uitbreiden tot het kraakbeen en het omliggend bot, wat kan leiden tot gewrichtsvernietiging. Artritis kan in sommige extreme gevallen ook organen buiten de gewrichten aantasten zoals nieren, huid, bloedvaten en ogen.

Gelukkig kan men artritis wegeten.
De typische symptomen van artritis zijn pijn en stijfheid, die vaak verbeteren tijdens het bewegen. Ochtendstijfheid is kenmerkend voor deze ziekte en kan soms uren duren. De patiënt voelt zich vaak ziek en is - door de ontstekingen - chronisch moe. Verder kunnen de symptomen variëren naargelang het stadium of de evolutie van de kwaal.
Alle op de site vermelde producten kunt u rechtstreeks online bestellen bij Fidelity Health Products. Dank zij een samenwerking garanderen zij HETZELFDE product en kwaliteit voor een GOEDKOPERE prijs dan de aanbevolen prijs en krijgt u uw bestelling vanaf € 100 gratis geleverd. Voor meer informatie, klik op de knop "Bestelinfo".