Nieuwsbrief ABC Gezondheid
uw e-mailadres
Privacybeleid
Schrijf u in op onze nieuwsbrief
   
Enquête
Vergeet u vaak dingen?
ABC GEZONDHEID - Ongemakken
22 januari 2022
Astma
| Ademhaling |
Terug Verstuur link
lijn
Astma Astma is een aandoening waarbij de patiënten kortstondig aan ademtekort lijden ten gevolge van een vernauwing in de luchtwegen. Meestal veroorzaakt een allergie de vernauwing in de luchtwegen. Alle vormen van allergie komen hiervoor in aanmerking: pollen-, voedsel-, huidallergieën enzovoort. Factoren die astma verergeren zijn virale, bacteriële en schimmelinfecties, slechte luchtkwaliteit in het huis (stofmijten, slechte ventilatie), luchtvervuiling (fijn stof, ozon...), maagzuurreflux, voedingsadditieven, darmontstekingen, overmatig gebruik keukenzout, zwaarlijvigheid en bepaalde voedingstekorten.

Voor de astmapatiënt kan het zeer interessant zijn om op zoek te gaan naar zijn of haar persoonlijke astmatische factoren. Dit is zeker geen gemakkelijke opgave, want een allergie kan van zowat overal komen.
Astmamedicatie kan de astmapatiënt gemoedsrust bieden in acute situaties, maar na verloop van tijd kan de medicatie uitgewerkt geraken. Bij 30 % van de astmapatiënten helpt astmamedicatie onvoldoende.
Alle op de site vermelde producten kunt u rechtstreeks online bestellen bij Fidelity Health Products. Dank zij een samenwerking garanderen zij HETZELFDE product en kwaliteit voor een GOEDKOPERE prijs dan de aanbevolen prijs en krijgt u uw bestelling vanaf € 100 gratis geleverd. Voor meer informatie, klik op de knop "Bestelinfo".