Nieuwsbrief ABC Gezondheid
uw e-mailadres
Privacybeleid
Schrijf u in op onze nieuwsbrief
   
Enquête
Heeft u last van haaruitval?
ABC GEZONDHEID - Gezond blijven
23 september 2020
Blaasproblemen, een typisch vrouwelijk ongemak
| Infecties |
Terug Verstuur link
lijn
Blaasproblemen, een typisch vrouwelijk ongemak Blaasproblemen zijn een typisch vrouwelijk ongemak. Dit heeft alles te maken met de vrouwelijke anatomie.
Als je de juiste plastechniek gebruikt kunnen heel wat blaasproblemen voorkomen worden op een eenvoudige manier: meer water drinken! 1.5 tot 2 liter per dag is een goed begin maar een noodzakelijk minimum.
De blaas wordt gevuld met vloeibaar afval uit het bloed, de urine. Het regelmatig vullen en ledigen van de blaas geeft aan vreemde micro-organismen minder kans om de blaas, de urineleiders en de plasbuis te vervuilen.

Hoe langer de urine in de blaas blijft hoe groter de kans dat ongewenste bacteriën zich zullen vasthechten aan de blaaswand met alle gevolgen van dien. Stel daarom het plassen niet uit en ga altijd plassen voor het slapengaan.
Naast het drinken van water bestaan er ook heel wat vochtafdrijvende middeltjes. Ze bevorderen het spoelen van de blaas. Ideaal om de netheid van de blaaswand en de urinewegen te bevorderen.


Viaurin


Viaurin Inhoud:
28 tabl
Richtprijs:
€ 20,31
bestelnr.:
885917

Voor gezonde urinewegen.

Hibiscus bevat veel vitamine C en verzuurt en ontgeurt ...
lees meer

Meer producten van
Soria Bel


Alle op de site vermelde producten kunt u rechtstreeks online bestellen bij Fidelity Health Products. Dank zij een samenwerking garanderen zij HETZELFDE product en kwaliteit voor een GOEDKOPERE prijs dan de aanbevolen prijs en krijgt u uw bestelling vanaf € 100 gratis geleverd. Voor meer informatie, klik op de knop "Bestelinfo".