Nieuwsbrief ABC Gezondheid
uw e-mailadres
Privacybeleid
Schrijf u in op onze nieuwsbrief
   
Enquête
Migraine aanvallen?
ABC GEZONDHEID - Ongemakken
26 oktober 2021
Buikgriep
| Immuniteit |
Terug Verstuur link
lijn
Buikgriep Buikgriep wordt veroorzaakt door virussen en een antimicrobiële behandeling heeft dus geen zin. De meeste vormen van buikgriep zijn goed te genezen. Zonder medicatie gaat de diarree vanzelf over na 4 à 5 dagen.
Bij buikgriep gaat het om een virale infectie, veroorzaakt door het zogeheten norovirus dat elk jaar actief is.

De meeste mensen krijgen er vroeg of laat mee te maken. De infectie gaat gepaard met hevig braken, zware diarree, soms lichte koorts en hoofdpijn, maar is eerder verontrustend dan levensbedreigend.
De eerste dag zal men zich echt doodziek en totaal futloos voelen, de tweede dag gaat het al wat beter. Wie de griep wil voorkomen doet er goed aan zijn immuunsysteem te versterken, voldoende rust te nemen en strikte hygiënemaatregelen in acht te nemen.
Alle op de site vermelde producten kunt u rechtstreeks online bestellen bij Fidelity Health Products. Dank zij een samenwerking garanderen zij HETZELFDE product en kwaliteit voor een GOEDKOPERE prijs dan de aanbevolen prijs en krijgt u uw bestelling vanaf € 100 gratis geleverd. Voor meer informatie, klik op de knop "Bestelinfo".