Nieuwsbrief ABC Gezondheid
uw e-mailadres
Privacybeleid
Schrijf u in op onze nieuwsbrief
   
Enquête
Neemt u vitamine D tegen Covid-19?
ABC GEZONDHEID - Gezond blijven
27 oktober 2020
Chlorella
| Werkzame stoffen |
Terug Verstuur link
lijn
Chlorella Chlorella is een eencellige zoetwater-alg die in Japan al lange tijd gebruikt wordt als voedingssupplement. De belangrijkste troef van algen is hun voedzaamheid: ze zitten boordevol met interessante voedingsstoffen. Ze bevatten alle aminozuren, mineralen en vitaminen. Chlorella bevat meer chlorofyl dan de meeste planten.

Chlorella is nuttig gebleken om de algemene gezondheidstoestand te verbeteren, zeer goed aangetoond bij rokers. Ze verhogen aanzienlijk de antioxidanten in het lichaam en ze kunnen de cholesterolwaarde van het bloed verlagen. Bovendien verhoogt chlorella de immuniteit bij ouderen en bij atleten. De overvloedige aanwezigheid van chlorofyl verlaagt de opname van dioxinen en zware metalen in het lichaam, vandaar dat chlorella populair is in ontgiftingskuren.
Alle op de site vermelde producten kunt u rechtstreeks online bestellen bij Fidelity Health Products. Dank zij een samenwerking garanderen zij HETZELFDE product en kwaliteit voor een GOEDKOPERE prijs dan de aanbevolen prijs en krijgt u uw bestelling vanaf € 100 gratis geleverd. Voor meer informatie, klik op de knop "Bestelinfo".