Nieuwsbrief ABC Gezondheid
uw e-mailadres
Privacybeleid
Schrijf u in op onze nieuwsbrief
   
Enquête
Migraine aanvallen?
ABC GEZONDHEID - Ongemakken
26 oktober 2021
Chronische ellebooggewrichtspijn
| Gewrichtsklachten |
Terug Verstuur link
lijn
Chronische ellebooggewrichtspijn Onvoldoende aandacht besteden aan beginnende ellebooggewrichtspijn kan op lange termijn schadelijke gevolgen hebben voor het ellebooggewricht. Meestal hopen we dat het gewricht spontaan zal herstellen en dat alle pijn op lange termijn verdwenen zal zijn. Erger is het om na gebruik van pijnstillers het aangetaste gewricht te belasten. Pezen en spieren worden verder beschadigd en dit kan leiden tot chronische ellebooggewrichtspijn.

Chronische ellebooggewrichtspijn ontstaat niet van de ene dag op de andere. Meestal gaat er een periode van maanden vooraf waarin steeds dezelfde belastende beweging verschillende keren per dag werd herhaald.
De beschadiging van de elleboogpezen heeft zich vaak uitgebreid als een ontstekingsreactie met een chronisch karakter.
Chronische ellebooggewrichtspijn kan ervoor zorgen dat het uitvoeren van eenvoudige taken zoals het omdraaien van een huissleutel, het geven van een hand, het uitwringen van een doek pijnlijke opdrachten worden
Alle op de site vermelde producten kunt u rechtstreeks online bestellen bij Fidelity Health Products. Dank zij een samenwerking garanderen zij HETZELFDE product en kwaliteit voor een GOEDKOPERE prijs dan de aanbevolen prijs en krijgt u uw bestelling vanaf € 100 gratis geleverd. Voor meer informatie, klik op de knop "Bestelinfo".