Nieuwsbrief ABC Gezondheid
uw e-mailadres
Privacybeleid
Schrijf u in op onze nieuwsbrief
   
Enquête
Neemt u vitamine D tegen Covid-19?
ABC GEZONDHEID - Ongemakken
27 november 2021
Chronische kniegewrichtspijn
| Gewrichtsklachten |
Terug Verstuur link
lijn
Chronische kniegewrichtspijn Het kniegewricht vormt de schakel tussen het bovenbeen en het onderbeen. In het kniegewricht treffen we twee botstukken aan die aan het uiteinde bekleed zijn met een wit glanzend en glad weefsel, het kraakbeenweefsel. Vrij en soepel bewegen hebben we vooral te danken aan de aanwezigheid van gezond en elastisch kraakbeen. Slijtage (artrose) van het kraakbeenweefsel kan de oorzaak zijn van chronische kniegewrichtspijn.
Als gevolg van chronische kniegewrichtspijn wordt het uitvoeren van sommige dagelijkse activiteiten een pijnlijke opdracht: trappen lopen, gedurende lange tijd rechtop staan is vaak een lastige opgave.

Naast slijtage van het kraakbeenweefsel kan ook een ontsteking van het kniegewricht chronische kniegewrichtspijn uitlokken. In tegenstelling met artrose ontstaan de typische ontsteking- of artritisklachten bij rust (vb. tijdens het slapen). Pas na enkele uren van bewegen gaat het beter en voelt het kniegewricht minder pijnlijk aan.
Alle op de site vermelde producten kunt u rechtstreeks online bestellen bij Fidelity Health Products. Dank zij een samenwerking garanderen zij HETZELFDE product en kwaliteit voor een GOEDKOPERE prijs dan de aanbevolen prijs en krijgt u uw bestelling vanaf € 100 gratis geleverd. Voor meer informatie, klik op de knop "Bestelinfo".