Nieuwsbrief ABC Gezondheid
uw e-mailadres
Privacybeleid
Schrijf u in op onze nieuwsbrief
   
Enquête
Migraine aanvallen?
ABC GEZONDHEID - Gezond blijven
27 oktober 2021
Collageen
| Werkzame stoffen |
Terug Verstuur link
lijn
Collageen Collageen is een belangrijke component van de huid, gewrichten en botten. Het houdt verschillende weefseldelen bij elkaar, vandaar dat het tot het bindweefsel gerekend wordt. Collageen is gevoelig voor (oxidatieve) schade en natuurlijke veroudering. Ongezonde leefgewoonten versnellen dat proces. Door het beschadigde collageen wordt de huid slapper en gaan de gewrichten slijten. Collageen bepaalt ook mee de stevigheid van de bloedvaten.

Collageen type I zit voornamelijk in de huid, de pezen en sommige delen van de gewrichten. Injecties met collageen type I in pijnlijke en versleten gewrichten bevinden zich momenteel in de onderzoeksfase.
Collageen type II is het belangrijkste eiwit in gezond kraakbeen. Het smeert de gewrichten en het beschermt tegen kleine scheurtjes in het kraakbeen. Bovendien werkt het ontstekingsremmend en pijnstillend. Collageen type II vind je in supplementen die oraal ingenomen kunnen worden.


Mincartil


Mincartil Inhoud:
60 tabl
Richtprijs:
€ 13,11
bestelnr.:
829970

Mincartil is een natuurproduct van Soria Natural dat je kraakbeen extra sterk en g ...
lees meer

Meer producten van
Soria Bel


Alle op de site vermelde producten kunt u rechtstreeks online bestellen bij Fidelity Health Products. Dank zij een samenwerking garanderen zij HETZELFDE product en kwaliteit voor een GOEDKOPERE prijs dan de aanbevolen prijs en krijgt u uw bestelling vanaf € 100 gratis geleverd. Voor meer informatie, klik op de knop "Bestelinfo".