Nieuwsbrief ABC Gezondheid
uw e-mailadres
Privacybeleid
Schrijf u in op onze nieuwsbrief
   
Enquête
Migraine aanvallen?
ABC GEZONDHEID - Ongemakken
26 oktober 2021
Darmklachten: Trage darmwerking
| Spijsvertering |
Terug Verstuur link
lijn
Darmklachten: Trage darmwerking Industrieel veranderende voeding en ongezonde leefwijzen, het gebruik van medicatie en psychische onevenwichtigheid leidt ertoe dat 80% van de bevolking een gestoorde darmflora heeft. Verstoringen in de darm hebben negatieve uitwerking op het totale menselijke immuunsysteem, het hormoon en zenuwstelsel tot op het niveau van de cel.
Darmreiniging en verzorging is het belangrijkste bestanddeel van de lichaamsverzorging en de instandhouding van uw gezondheid.

De meest voorkomende fouten zijn: te vet, te eenzijdig, slechte combinaties, overvloedige conserveringsmiddelen, emulgatoren, smaakversterkers, slechte eetgewoonten, niet met de gedachten bij het eten zijn, te weinig kauwen en drinken tijdens het eten. Verder ongezond zijn permanente spanningen, gebrek aan beweging, nicotine, alcohol, cafeïne medicamenten en drugs. Met als resultaat een trage darm met ophoping van ballaststoffen, in plaats van ”de basis van gezondheid “.
Alle op de site vermelde producten kunt u rechtstreeks online bestellen bij Fidelity Health Products. Dank zij een samenwerking garanderen zij HETZELFDE product en kwaliteit voor een GOEDKOPERE prijs dan de aanbevolen prijs en krijgt u uw bestelling vanaf € 100 gratis geleverd. Voor meer informatie, klik op de knop "Bestelinfo".