Nieuwsbrief ABC Gezondheid
uw e-mailadres
Privacybeleid
Schrijf u in op onze nieuwsbrief
   
Enquête
Versterkt u actief uw weerstand?
ABC GEZONDHEID - Ongemakken
21 september 2021
De diabeet en suiker
| Diabetes |
Terug Verstuur link
lijn
De diabeet en suiker Iemand die aan suikerziekte lijdt heeft teveel suiker in zijn bloed. Dat is het voornaamste kenmerk van de man of vrouw die diabeet is.
Het zijn echter de gevolgen voor het volledige lichaam die van suikerziekte een zeer ernstige ziekte maken indien de kwaal niet goed wordt behandeld.
De term diabeet is ook een verzamelnaam voor alle toestanden waarin het evenwicht in de bloedsuikerwaarden chronisch is verstoord. Hiervoor bestaan er verschillende oorzaken.

Hetzelfde geldt voor de gezondheidsgevolgen van de patiënt.
De nuchtere bloedsuikerwaarde ligt normaal tussen 0,90 en 1,10 gram per liter bloed. Artsen zijn het erover eens dat een nuchtere bloedsuikerwaarde van 1,26 gram per liter bloed de alarmgrens is waarbij een medisch ingrijpen noodzakelijk wordt.
Mensen die jarenlang met een chronische verhoogde bloedsuiker blijven rondlopen krijgen onomkeerbare nierproblemen en moeilijkheden met de bloedvaten. Dit leidt tot cardiovasculaire klachten en oogproblemen (cataract).
Alle op de site vermelde producten kunt u rechtstreeks online bestellen bij Fidelity Health Products. Dank zij een samenwerking garanderen zij HETZELFDE product en kwaliteit voor een GOEDKOPERE prijs dan de aanbevolen prijs en krijgt u uw bestelling vanaf € 100 gratis geleverd. Voor meer informatie, klik op de knop "Bestelinfo".