Nieuwsbrief ABC Gezondheid
uw e-mailadres
Privacybeleid
Schrijf u in op onze nieuwsbrief
   
Enquête
Zijn luizen een hygieneprobleem?
ABC GEZONDHEID - Gezond blijven
18 september 2021
De geneeskracht van de aarde
| Vermoeidheid |
Terug Verstuur link
lijn
De geneeskracht van de aarde Volgens sommige onderzoekers moeten we contact houden met de aarde ('aarding') om gezond te blijven. Onze voorouders liepen immers altijd blootsvoets over de grond, of minstens met lederen schoeisel. Ze sliepen ook op de grond. Vandaag hebben we niet alleen kunstmatige zolen (laten geen elektronen door), maar begeven/lopen we ons erg vaak op kunstmatige vloeren.

Volgens hun theorie - simplistisch voorgesteld - werkt de aarde als een antioxidant. De aarde kan oneindig veel elektronen aan het lichaam leveren, die vrije radicalen in het lichaam neutraliseren. De onderzoekers hebben de effecten van aarding al gestaafd aan de hand van biochemische indicatoren in het lichaam. Het bloed stolt minder snel (minder bloedklonters), minder calcium wordt uitgescheiden (minder botontkalking), en nog andere parameters worden beïnvloed zoals verhoging van de immuniteit. Maar de precieze betekenis van deze bevindingen moet nog bepaald worden.


Groene thee - Te Verde


Groene thee - Te Verde Inhoud:
60 tabl
Richtprijs:
€ 10,23
bestelnr.:
731540

HET GEHEIM VAN EEN LANG EN GEZOND LEVEN

Vrije radicalen veroorzaken rimpels, sc ...
lees meer

Meer producten van
Soria Bel


Alle op de site vermelde producten kunt u rechtstreeks online bestellen bij Fidelity Health Products. Dank zij een samenwerking garanderen zij HETZELFDE product en kwaliteit voor een GOEDKOPERE prijs dan de aanbevolen prijs en krijgt u uw bestelling vanaf € 100 gratis geleverd. Voor meer informatie, klik op de knop "Bestelinfo".