Nieuwsbrief ABC Gezondheid
uw e-mailadres
Privacybeleid
Schrijf u in op onze nieuwsbrief
   
Enquête
Migraine aanvallen?
ABC GEZONDHEID - Ongemakken
27 oktober 2021
De lever is een ‘workaholic’
| Leveraandoeningen |
Terug Verstuur link
lijn
De lever is een ‘workaholic’ Voor onze lever zijn het geen gemakkelijke tijden. Het grootste orgaan in het menselijk lichaam dreigt ziek te worden door het vele werk dat er verricht moet worden. De lever krijgt het voor alle duidelijkheid niet alleen lastig door fastfood maaltijden die op onregelmatige tijdstippen verwerkt moeten worden.
Ook verkeerde vetten, voedingsadditieven zoals kleurstoffen, bewaarmiddelen, smaakversterkers, de luchtvervuiling afkomstig van de industrie en het autoverkeer, pesticiden in groenten en fruit en heel veel soorten medicatie, zoals pijnstillers en antibiotica plegen een aanslag op het levensbelangrijke zuiveringstation van ons lichaam.
De lever is dus een ‘workaholic’ uit pure noodzaak. We eten, drinken, slikken, werken en rijden onze levercellen in de vernieling.

Veel voorkomende symptomen van een onvoldoende leverfunctie zijn:
- zwakke vertering
- opgezwollen buik
- misselijkheid na het eten van vette voeding
- vetzucht rond de buik
- obstipatie
- depressiviteit
- geïrriteerdheid
- agressiviteit
- overmatige lichaamswarmte
- transpiratie
- lichaamsgeur
Alle op de site vermelde producten kunt u rechtstreeks online bestellen bij Fidelity Health Products. Dank zij een samenwerking garanderen zij HETZELFDE product en kwaliteit voor een GOEDKOPERE prijs dan de aanbevolen prijs en krijgt u uw bestelling vanaf € 100 gratis geleverd. Voor meer informatie, klik op de knop "Bestelinfo".