Nieuwsbrief ABC Gezondheid
uw e-mailadres
Privacybeleid
Schrijf u in op onze nieuwsbrief
   
Enquête
Neemt u vitamine D tegen Covid-19?
ABC GEZONDHEID - Ongemakken
27 november 2021
De symptomen van acute en chronische zwakte
| Immuniteit |
Terug Verstuur link
lijn
De symptomen van acute en chronische zwakte Een aanval van acute zwakte gaat gepaard met lichamelijke, geestelijke en intellectuele symptomen. Acute zwakte is een normaal en fysiologisch fenomeen dat na enkele rustige dagen automatisch terug verdwijnt. De zwakte en de vermoeidheid worden immers veroorzaakt door een te zware werkagenda. Mensen die verzwakt zijn klagen veel over slaapproblemen, tijdelijke moeilijkheden met het geheugen, sterke stemmingswisselingen die kunnen variëren tussen apathie tot agressiviteit. Een groot aantal verzwakte mannen en vrouwen lijden ook tijdelijk aan eetstoornissen.

Indien men de signalen van een acute zwakte negeert, bestaat de kans dat de vermoeidheid chronisch wordt. Rusten alleen is vanaf dat ogenblik niet meer voldoende om weer vitaal te worden. Chronisch vermoeide personen zijn ook sneller het slachtoffer van een groot aantal aandoeningen zoals infecties, kanker, hormonale ziektebeelden, depressiviteit en cardiovasculaire aandoeningen. Chronische zwakte heeft gelukkig in drie kwart van de gevallen een functionele achtergrond.
Overwerkte mensen moeten bij chronische vermoeidheid eerst een lange herstelperiode in acht nemen om daarna terug aan de slag te kunnen met een minder beladen werkagenda.
Alle op de site vermelde producten kunt u rechtstreeks online bestellen bij Fidelity Health Products. Dank zij een samenwerking garanderen zij HETZELFDE product en kwaliteit voor een GOEDKOPERE prijs dan de aanbevolen prijs en krijgt u uw bestelling vanaf € 100 gratis geleverd. Voor meer informatie, klik op de knop "Bestelinfo".