Nieuwsbrief ABC Gezondheid
uw e-mailadres
Privacybeleid
Schrijf u in op onze nieuwsbrief
   
Enquête
Bent u allergisch voor een of meerdere voedingswaren?
ABC GEZONDHEID - Gezond blijven
14 augustus 2020
Droge ogen en contactlenzen
| ogen |
Terug Verstuur link
lijn
Droge ogen en contactlenzen Veel mensen dragen vandaag nog een bril omdat ze zich zorgen maken over de gezondheid van hun ogen. Het is immers juist dat contactlezen bij bepaalde mensen vervelende nevenverschijnselen veroorzaken. Het meest bekende is droge ogen. Indien dit het geval is kan men nu en dan kunstmatig traanvocht in de ogen aanbrengen. Kies hiervoor wel een kwalitatief zeer hoogstaand product.

Mannen en vrouwen die contactlenzen dragen en bijna voortdurend kunstmatig traanvocht moeten gebruiken doen er beter aan om voor een andere oplossing te kiezen. Er bestaan immers contactlenzen die speciaal werden ontworpen voor personen die veel hinder ondervinden van droge ogen.
Een andere optie is dagcontactlenzen gebruiken. Ieder etmaal een nieuw paar contactlenzen dus. Tot slot bestaan er nu ook contactlenzen die dermate gemaakt zijn dat ze veel meer zuurstof doorlaten en op deze wijze droge ogen kunnen vermijden. Vraag hierover raad aan uw oogarts.


DHA Algae


DHA Algae Inhoud:
60 solftgels
Richtprijs:
€ 30,59
bestelnr.:
908825

Algemene eigenschappen:
• verbetert de concentratie en het geheugen,
• goe ...
lees meer

Meer producten van
Soria Bel


Alle op de site vermelde producten kunt u rechtstreeks online bestellen bij Fidelity Health Products. Dank zij een samenwerking garanderen zij HETZELFDE product en kwaliteit voor een GOEDKOPERE prijs dan de aanbevolen prijs en krijgt u uw bestelling vanaf € 100 gratis geleverd. Voor meer informatie, klik op de knop "Bestelinfo".