Nieuwsbrief ABC Gezondheid
uw e-mailadres
Privacybeleid
Schrijf u in op onze nieuwsbrief
   
Enquête
Migraine aanvallen?
ABC GEZONDHEID - Gezond blijven
27 oktober 2021
Eenvoudige tips om huidirritaties te voorkomen
| Huidaandoeningen |
Terug Verstuur link
lijn
Eenvoudige tips om huidirritaties te voorkomen Heel veel mensen hebben bij zomerse weersomstandigheden last van huidirritaties. Het is nochtans vrij eenvoudig om, mits het respecteren van enkele eenvoudige maatregelen, die ongemakken te voorkomen.

- Drink in de eerste plaats veel water. Een gezonde huid moet regelmatig gevoed worden met zuiver water. Opteer daarom om water te drinken tijdens de maaltijden in plaats van alcohol of drankjes op basis van cafeïne. Vermijd ook koffie en thee.
- Bescherm de huid tegen de zonnestralen. Gebruik een zonnecrème met een beschermingsfactor 15 of hoger. Vergeet die ook niet aan te brengen bij bewolkt weer.
- Zorg voor lichte kledij met lange mouwen om insectenbeten te voorkomen. Vermijd ook buitenactiviteiten bij valavond of vroeg in de ochtend. Muggen zijn tijdens die perioden zeer actief.
- Een basiscrème in combinatie met honing verzacht geïrriteerde huid, stimuleert het herstel van wondjes en beschermt tegen infecties.


Dermagiq Skin


Dermagiq Skin Inhoud:
30 gr
Richtprijs:
€ 13,45
bestelnr.:
BF0001

Dermagiq® Skin is een helende crème voor de behandeling van oppervlakkige wondje ...
lees meer

Meer producten van
Dermagiq


Alle op de site vermelde producten kunt u rechtstreeks online bestellen bij Fidelity Health Products. Dank zij een samenwerking garanderen zij HETZELFDE product en kwaliteit voor een GOEDKOPERE prijs dan de aanbevolen prijs en krijgt u uw bestelling vanaf € 100 gratis geleverd. Voor meer informatie, klik op de knop "Bestelinfo".