Nieuwsbrief ABC Gezondheid
uw e-mailadres
Privacybeleid
Schrijf u in op onze nieuwsbrief
   
Enquête
Migraine aanvallen?
ABC GEZONDHEID - Gezond blijven
26 oktober 2021
Elimineer uw tekort aan magnesium
| Hormonale problemen |
Terug Verstuur link
lijn
Elimineer uw tekort aan magnesium Een schrijnend tekort aan magnesium lijkt aan de basis te liggen van heel wat migraineklachten. De Amerikaanse hormoonspecialist, Dr. Kenneth Weaver, heeft duidelijk de rol van magnesium in het bestrijden van migraineklachten aangetoond. Bij meer dan 70 procent van de vrouwen die magnesium kregen toegediend verdwenen de migraine aanvallen. De volgende voedingsproducten zijn goede, natuurlijke bronnen van magnesium: garnalen, volle granen (volkorenproducten), gedroogd fruit, noten, vette vis, spinazie en bananen.

Magnesium heeft de eigenschap om alle spieren te ontspannen, angsten te verminderen, mensen een betere nachtrust te garanderen en vermoeidheid die te maken heeft met overspannen zenuwen te neutraliseren. Magnesium staat omwille van deze eigenschappen bekend als het antistress mineraal bij uitstek. Teveel werk en stress zijn ook zeer grote ‘consumenten’ van magnesium. Het is bijgevolg voor iedereen zeer belangrijk om de voorraad magnesium iedere dag terug aan te vullen, want een magnesiumtekort leidt onherroepelijk tot nog meer stress, gespannen zenuwen en vermoeidheid.


Melasor 11 Iron Tonic


Melasor 11 Iron Tonic Inhoud:
200 ml
Richtprijs:
€ 15,17
bestelnr.:
601099

Rode biet is dankzij zijn hoog gehalte aan vit. C, ijzer en andere mineralen één ...
lees meer

Meer producten van
Soria Bel


Alle op de site vermelde producten kunt u rechtstreeks online bestellen bij Fidelity Health Products. Dank zij een samenwerking garanderen zij HETZELFDE product en kwaliteit voor een GOEDKOPERE prijs dan de aanbevolen prijs en krijgt u uw bestelling vanaf € 100 gratis geleverd. Voor meer informatie, klik op de knop "Bestelinfo".