Nieuwsbrief ABC Gezondheid
uw e-mailadres
Privacybeleid
Schrijf u in op onze nieuwsbrief
   
Enquête
Heeft u een gezonde levenswijze?
ABC GEZONDHEID - Ongemakken
16 oktober 2021
Energiegebrek
| Vermoeidheid |
Terug Verstuur link
lijn
Energiegebrek Energiegebrek is een natuurlijk alarmsignaal dat erop wijst dat mensen het beter even kalmer aan moeten doen. Voor ongeveer de helft van de Nederlanders is energiegebrek de belangrijkste gezondheidsklacht.
Meestal zijn buitengewone of langdurige inspanningen de oorzaak van energiegebrek. Ook het feit dat lichamelijke activiteit en geestelijke werkzaamheden in tijd onvoldoende evenredig verdeeld zijn speelt een rol. Met de nodige rust en slaap is het verschijnsel meestal binnen de kortste keren achter de rug, tenminste indien men niet hervalt in de oude energieverslindende gewoonten. Toch is vermoeidheid niet altijd even onschuldig.

Zo is het voor vele mensen moeilijk om toe te geven dat stress, emotionele overbelasting of een psychologisch probleem hun energiegebrek veroorzaakt.
Vreemd genoeg heeft moeheid niet noodzakelijk te maken met een druk werkschema. Zo ondervinden de meeste managers geen hinder van lange werkdagen en een overvolle agenda. Of voelen vrouwen die werk en gezin combineren zich dikwijls beter in hun vel dan huisvrouwen. Opmerkelijk is zelfs dat futloosheid eerder kan voorkomen wanneer men te weinig om handen heeft.
Alle op de site vermelde producten kunt u rechtstreeks online bestellen bij Fidelity Health Products. Dank zij een samenwerking garanderen zij HETZELFDE product en kwaliteit voor een GOEDKOPERE prijs dan de aanbevolen prijs en krijgt u uw bestelling vanaf € 100 gratis geleverd. Voor meer informatie, klik op de knop "Bestelinfo".