Nieuwsbrief ABC Gezondheid
uw e-mailadres
Privacybeleid
Schrijf u in op onze nieuwsbrief
   
Enquête
Migraine aanvallen?
ABC GEZONDHEID - Gezond blijven
26 oktober 2021
Galondersteunende tips
| Spijsvertering |
Terug Verstuur link
lijn
Galondersteunende tips Ons lichaam wordt regelmatig blootgesteld aan een overvloed van voedingsstoffen. Als onze organen de stroom van deze stoffen niet meer kan verwerken, ontstaat een toxische overlast. De vraag stelt zich al lang niet meer of we het lichaam moeten zuiveren (ontgiften), maar wel hoe we dit kunnen doen. Het kan vrij eenvoudig door lever, nieren, darmen, longen en huid in topconditie te houden.

Lever en nieren filteren de gifstoffen uit bloed. Ongewenste stoffen worden in de lever bewerkt tot wateroplosbare stoffen die via de nieren uit het lichaam worden afgevoerd. Voor vetoplosbare gifstoffen heeft de lever een andere oplossing: de aanmaak van galvloeistof. Met de gal verdwijnen deze stoffen via de galblaas en de darmen in de stoelgang. Een goede galwerking is dus nodig.
Aangepaste voedingsgewoonten kunnen spijsverteringsongemakken tot een minimum beperken. Soms is een extra steuntje uit de natuur welkom. Tot de gal- en leverondersteunende planten behoren artisjok, paardebloem en mariadistel.


Cyrasil

Groene thee - Te Verde

Fytofin


Cyrasil Inhoud:
14 vials
Richtprijs:
€ 24,42
bestelnr.:
774214

Groene thee - Te Verde Inhoud:
60 tabl
Richtprijs:
€ 10,23
bestelnr.:
731540

Fytofin Inhoud:
150 ml
Richtprijs:
€ 9,20
bestelnr.:
731370

Na feesten en barbecue...
Na overvloed aan hapjes, sausjes, dessertjes en alcohol ...
lees meer

HET GEHEIM VAN EEN LANG EN GEZOND LEVEN

Vrije radicalen veroorzaken rimpels, sc ...
lees meer

Goed: om het lichaam te zuiveren

Voor een natuurlijke slanke lijn eerst zuivere ...
lees meer

Meer producten van
Soria Bel


Meer producten van
Soria Bel


Meer producten van
Soria Bel
Alle op de site vermelde producten kunt u rechtstreeks online bestellen bij Fidelity Health Products. Dank zij een samenwerking garanderen zij HETZELFDE product en kwaliteit voor een GOEDKOPERE prijs dan de aanbevolen prijs en krijgt u uw bestelling vanaf € 100 gratis geleverd. Voor meer informatie, klik op de knop "Bestelinfo".