Nieuwsbrief ABC Gezondheid
uw e-mailadres
Privacybeleid
Schrijf u in op onze nieuwsbrief
   
Enquête
Hoe beschermt u zich tegen griep?
ABC GEZONDHEID - Gezond blijven
28 januari 2020
Gevoelige hoofdhuid door stress en luchtvervuiling
| Huidaandoeningen |
Terug Verstuur link Print pagina
lijn
Gevoelige hoofdhuid door stress en luchtvervuiling Stress, luchtvervuiling en te agressieve haarverzorging verstikken of veranderen de structuur van de hoofdhuid. De gevoelige hoofdhuid geeft in dergelijke gevallen lichte ongemakken zoals o.a. jeuk.

Een gevoelige hoofdhuid kan nog twee andere oorzaken hebben. Ofwel is ze te droog. Natuurartsen raden in dat geval aan ze tweemaal per week te behandelen met olijfolie of sesamolie. De olie moet minimum 4 uur op de schedel intrekken. Vervolgens wordt het haar gewassen een ph5 neutrale shampoo die de gevoelige hoofdhuid terug tot rust brengt. Gebruik voor de verzorging van het haar enkel natuurlijke materialen en zorg ervoor dat het haar niet gespannen staat.

Een tweede bijkomende oorzaak van een gevoelige hoofdhuid is een vorm van spasmofilie. In dat geval schrijven natuurartsen calcium en magnesium voor. In de klassieke geneeskunde kunnen ook bètablokkers worden ingezet. Een dermatoloog biedt de snelste oplossing om problemen rond een gevoelige hoofdhuid op te lossen.


Verde de Broccoli

Groene thee - Te Verde


Verde de Broccoli Inhoud:
100 tabl. 500 mg.
Richtprijs:
€ 17,22
bestelnr.:
772902

Groene thee - Te Verde Inhoud:
60 tabl
Richtprijs:
€ 10,23
bestelnr.:
731540

Sterk antioxidant, preventie van ouderdomsverschijnselen

- voor een diepe ontgi ...
lees meer

HET GEHEIM VAN EEN LANG EN GEZOND LEVEN

Vrije radicalen veroorzaken rimpels, sc ...
lees meer

Meer producten van
Soria Bel


Meer producten van
Soria BelAlle op de site vermelde producten kunt u rechtstreeks online bestellen bij Fidelity Health Products. Dank zij een samenwerking garanderen zij HETZELFDE product en kwaliteit voor een GOEDKOPERE prijs dan de aanbevolen prijs en krijgt u uw bestelling vanaf € 100 gratis geleverd. Voor meer informatie, klik op de knop "Bestelinfo".