Nieuwsbrief ABC Gezondheid
uw e-mailadres
Privacybeleid
Schrijf u in op onze nieuwsbrief
   
Enquête
Vergeet u vaak dingen?
ABC GEZONDHEID - Gezond blijven
16 januari 2022
Ginseng
| Werkzame stoffen |
Terug Verstuur link
lijn
Ginseng Ginseng kan slaan op twee verschillende vormen: de Amerikaanse ginseng (Panax quinquefolius) en de Koreaanse/Chinese ginseng (Panax ginseng). De Siberische ginseng is geen echte ginsengsoort. De meeste studies betreffen de Koreaanse ginseng. Ginsengextracten worden verkregen uit de wortel van de plant. Afhankelijk van het extractieprocedé bekomt men witte of rode ginseng, maar de medische eigenschappen zouden niet hard verschillen.

Traditionele toepassingen van ginseng, die deels bevestigd zijn door moderne studies, zijn: vermoeidheid, stress, regeling van de bloedsuiker en verbetering van het libido. Ginseng verhoogt de immuniteit van hiv-patiënten en verlaagt het risico op kanker.
Het gebruik van ginseng is niet ongevaarlijk, hoge doses kunnen op lange termijn bijwerkingen veroorzaken: hoge bloeddruk, misselijkheid, hoofdpijn, slapeloosheid en huiduitslag. Correct gebruik levert zelden problemen.


Fost Print Plus

Fytofin


Fost Print Plus Inhoud:
20 amp.
Richtprijs:
€ 30,59
bestelnr.:
601103

Fytofin Inhoud:
150 ml
Richtprijs:
€ 9,20
bestelnr.:
731370

Voor een goed uithoudingsvermogen

Aanbevolen bij:
Zware inspanningen, sport, ...
lees meer

Goed: om het lichaam te zuiveren

Voor een natuurlijke slanke lijn eerst zuivere ...
lees meer

Meer producten van
Soria Bel


Meer producten van
Soria BelAlle op de site vermelde producten kunt u rechtstreeks online bestellen bij Fidelity Health Products. Dank zij een samenwerking garanderen zij HETZELFDE product en kwaliteit voor een GOEDKOPERE prijs dan de aanbevolen prijs en krijgt u uw bestelling vanaf € 100 gratis geleverd. Voor meer informatie, klik op de knop "Bestelinfo".