Nieuwsbrief ABC Gezondheid
uw e-mailadres
Privacybeleid
Schrijf u in op onze nieuwsbrief
   
Enquête
Versterkt u actief uw weerstand?
ABC GEZONDHEID - Ongemakken
25 september 2021
Grijs haar
| Haaruitval |
Terug Verstuur link
lijn
Grijs haar Grijs haar is het gevolg van een veranderde eiwitsynthese, waardoor er een verlies is van melanine, het pigment dat kleur geeft aan ons haar. Hierdoor neemt de concentratie van melanine in het haar af en worden deze opgevuld door kleine luchtbelletjes, waardoor grijs haar ontstaat. Wanneer alle melanine volledig verdwijnt, wordt het haar wit.
Melanocyten produceren het pigment melanine. Deze cellen zijn verantwoordelijk voor de pigmentatie van het menselijke lichaam, met inbegrip van het haar
Melanocyten (pigmentcellen), gelokaliseerd bij de basis van elke haarfollikel, bepalen de kleur van het haar gedurende de jeugd. Naar mate de leeftijd vordert, en de persoon de middelbare leeftijd bereikt, zullen steeds meer van deze pigmentcellen afsterven. Melanocyten verliezen dan hun capaciteit om pigment te maken, waardoor de haren hun pigment zullen verliezen. Het gevolg is dat het haar van een persoon geleidelijk aan grijzer wordt.

Gezond blijven?

lijn

Gelijkaardige ongemakken

Alle op de site vermelde producten kunt u rechtstreeks online bestellen bij Fidelity Health Products. Dank zij een samenwerking garanderen zij HETZELFDE product en kwaliteit voor een GOEDKOPERE prijs dan de aanbevolen prijs en krijgt u uw bestelling vanaf € 100 gratis geleverd. Voor meer informatie, klik op de knop "Bestelinfo".