Nieuwsbrief ABC Gezondheid
uw e-mailadres
Privacybeleid
Schrijf u in op onze nieuwsbrief
   
Enquête
Heeft u een gezonde levenswijze?
ABC GEZONDHEID - Gezond blijven
16 oktober 2021
Hoe behandel je vochtopstapeling in de weefsels?
| Cardiovasculair |
Terug Verstuur link
lijn
Hoe behandel je vochtopstapeling in de weefsels? Een opgezwollen huid is vaak een teken van vochtophoping. Vocht stapelt zich bijvoorbeeld op als gevolg van een slechte doorbloeding. Denk maar aan de opgezwollen oogwallen die sommige mensen hebben vlak nadat ze uit bed zijn. De bloedvaten rond de ogen hebben dan nog wat tijd nodig om zich aan te passen aan de 'wakkere situatie'.

Patiënten met een te hoge bloeddruk of met slecht werkende nieren hebben vaak last van vochtophoping (gezwollen benen of voeten). Natuurlijke bloeddrukverlagers zoals knoflook, soja-extracten, kalium enzovoort kunnen dan onrechtstreeks helpen.
De bloedstroom kun je nog op andere manieren verbeteren. Ginkgo biloba en een extract uit zeedenschors (pycnogenol) zijn bekende natuurlijke middelen die hiervoor genomen worden. Regelmatig bewegen is een gratis middel, maar een minstens zo belangrijke aanbeveling!


Viaurin


Viaurin Inhoud:
28 tabl
Richtprijs:
€ 20,31
bestelnr.:
885917

Voor gezonde urinewegen.

Hibiscus bevat veel vitamine C en verzuurt en ontgeurt ...
lees meer

Meer producten van
Soria Bel


Alle op de site vermelde producten kunt u rechtstreeks online bestellen bij Fidelity Health Products. Dank zij een samenwerking garanderen zij HETZELFDE product en kwaliteit voor een GOEDKOPERE prijs dan de aanbevolen prijs en krijgt u uw bestelling vanaf € 100 gratis geleverd. Voor meer informatie, klik op de knop "Bestelinfo".