Nieuwsbrief ABC Gezondheid
uw e-mailadres
Privacybeleid
Schrijf u in op onze nieuwsbrief
   
Enquête
Neemt u extra vitaminen of mineralen?
ABC GEZONDHEID - Gezond blijven
23 juli 2019
Hoe de ademhaling verbeteren tijdens de slaap?
| Ademhaling |
Terug Verstuur link Print pagina
lijn
Hoe de ademhaling verbeteren tijdens de slaap? Mensen met slaapapneu hebben last van een onderbroken ademhaling tijdens hun slaap. Lichaamsbeweging is een goede remedie. Dankzij beweging krijg je een betere lichaamsbouw zodat de longen vrijer kunnen ademen, en krijg je beter getrainde ademhalingsspieren.
Vele mensen met slaapapneu zijn zwaarlijvig. Gewichtsverlies zal het gewicht op de borstkas verlagen, waardoor de longen terug maximaal zich kunnen uitzetten.

Gezonde voeding helpt niet alleen bij gewichtsverlies, ze zorgt ook voor de nodige antioxidanten en ze onderdrukt kleine ontstekingen in het lichaam, twee factoren die bij slaapapneu vaak van cruciaal belang zijn. Een verstoorde bloedstroom en beschadigingen in de allerkleinste bloedvaten liggen vaak aan de basis van apneu. Vitamine B6, foliumzuur en vitamine D helpen daarbij om die schade in te perken.


29-C Sedaner


29-C Sedaner Inhoud:
60 caps
Richtprijs:
€ 16,95
bestelnr.:
713083

Voor een goede nachtrust

Werkzame bestanddelen:
Flavonoïden - Alkaloïden - V ...
lees meer

Meer producten van
Soria Bel


Alle op de site vermelde producten kunt u rechtstreeks online bestellen bij Fidelity Health Products. Dank zij een samenwerking garanderen zij HETZELFDE product en kwaliteit voor een GOEDKOPERE prijs dan de aanbevolen prijs en krijgt u uw bestelling vanaf € 100 gratis geleverd. Voor meer informatie, klik op de knop "Bestelinfo".