Nieuwsbrief ABC Gezondheid
uw e-mailadres
Privacybeleid
Schrijf u in op onze nieuwsbrief
   
Enquête
Zijn luizen een hygieneprobleem?
ABC GEZONDHEID - Gezond blijven
18 september 2021
Hoe de ziekte van Alzheimer voorkomen?
| Neurologie |
Terug Verstuur link
lijn
Hoe de ziekte van Alzheimer voorkomen? Caloriebeperking, lichamelijke en geestelijke activiteit kunnen de ziekte van Alzheimer voorkomen.Voor het eerst tonen onderzoekers aan hoe het reduceren van de opname van calorieën kan leiden tot bescherming tegen dementie.
Een recent onderzoek dat werd uitgevoerd door de Mount Sinai School of Medicine toont aan dat experimentele voedingsregimes de symptomen van de ziekte van Alzheimer kunnen doen afnemen of zelfs omkeren.

Het onderzoek, dat gepubliceerd weerd in de Journal of Biological Chemistry, is het eerste dat aantoont dat het reduceren van de opname van calorieën, meer bepaald van koolhydraten, de ziekte van Alzheimer kan voorkomen door een activiteit in de hersenen in gang te zetten die verband houdt met een langere levensduur van de neuronen (hersencellen).


DHA Algae

Groene thee - Te Verde


DHA Algae Inhoud:
60 solftgels
Richtprijs:
€ 30,59
bestelnr.:
908825

Groene thee - Te Verde Inhoud:
60 tabl
Richtprijs:
€ 10,23
bestelnr.:
731540

Algemene eigenschappen:
• verbetert de concentratie en het geheugen,
• goe ...
lees meer

HET GEHEIM VAN EEN LANG EN GEZOND LEVEN

Vrije radicalen veroorzaken rimpels, sc ...
lees meer

Meer producten van
Soria Bel


Meer producten van
Soria BelAlle op de site vermelde producten kunt u rechtstreeks online bestellen bij Fidelity Health Products. Dank zij een samenwerking garanderen zij HETZELFDE product en kwaliteit voor een GOEDKOPERE prijs dan de aanbevolen prijs en krijgt u uw bestelling vanaf € 100 gratis geleverd. Voor meer informatie, klik op de knop "Bestelinfo".