Nieuwsbrief ABC Gezondheid
uw e-mailadres
Privacybeleid
Schrijf u in op onze nieuwsbrief
   
Enquête
Versterkt u actief uw weerstand?
ABC GEZONDHEID - Gezond blijven
25 september 2021
Hoe de zin in een sigaret verminderen?
| Verslavingen |
Terug Verstuur link
lijn
Hoe de zin in een sigaret verminderen? Roken is zonder meer een zware verslaving. Het is dus niet verwonderlijk dat mensen het zo moeilijk hebben om te stoppen. Slechts weinig rokers kunnen ermee kappen zonder begeleiding.
Van de 100 mensen die proberen te stoppen met roken zonder enige vorm van begeleiding zijn er maar drie die er effectief in slagen.
Roken is een psychologisch probleem. Niemand heeft echt behoefte aan een sigaret. Als er een behoefte is, dan is die louter psychisch. Roken heeft volgens specialisten heel veel te maken met stresstoestanden, onzekerheden, faalangst of opgekropte aggressiviteit.

Een degelijk voedingspatroon, regelmaat en beweging kunnen veel stress wegnemen zodat de zin naar een sigaret duidelijk afneemt. Bij iedere drogist zijn er middelen te krijgen die de zin in een sigaret doen afnemen en de schadelijke gevolgen van het roken gedeeltelijk neutraliseren.


29-C Sedaner XXI

Calmomel Siroop


29-C Sedaner XXI Inhoud:
30 caps
Richtprijs:
€ 20,31
bestelnr.:
910681

Calmomel Siroop Inhoud:
150 ml
Richtprijs:
€ 8,18
bestelnr.:
731281

Voor een goede nachtrust

Werkzame bestanddelen:
Flavonoïden - Alkaloïden - V ...
lees meer

Voor een rustige nacht

Samenstelling: Honing, Passiflora, Sint-Janskruid (Hyper ...
lees meer

Meer producten van
Soria Bel


Meer producten van
Soria BelAlle op de site vermelde producten kunt u rechtstreeks online bestellen bij Fidelity Health Products. Dank zij een samenwerking garanderen zij HETZELFDE product en kwaliteit voor een GOEDKOPERE prijs dan de aanbevolen prijs en krijgt u uw bestelling vanaf € 100 gratis geleverd. Voor meer informatie, klik op de knop "Bestelinfo".