Nieuwsbrief ABC Gezondheid
uw e-mailadres
Privacybeleid
Schrijf u in op onze nieuwsbrief
   
Enquête
Heeft u een gezonde levenswijze?
ABC GEZONDHEID - Gezond blijven
16 oktober 2021
Hoe het risico op duizeligheid voorkomen?
| Cardiovasculair |
Terug Verstuur link
lijn
Hoe het risico op duizeligheid voorkomen? Sla nooit de belangrijkste maaltijd van de dag over. Een gezond ontbijt sterkt het lichaam voldoende aan om geen flauwtegevoel te krijgen gedurende de ochtenduren. Het is verder belangrijk gedurende de dag op regelmatige tijdstippen, kleine gezonde hapjes te eten en de lunch en de avondmaaltijd niet te vergeten. De maaltijden zorgen ervoor dat het bloedsuikerniveau op peil blijft zodat duizeligheid geen kans krijgt.

Mensen met een te hoge bloeddruk kunnen ook last hebben van duizeligheid. Ze doen er goed aan regelmatig hun bloeddruk te meten en door rustig te bewegen te proberen de hypertensie weg te wandelen. Dit kan enkel bij mannen en vrouwen die in het eerste hypertensiestadium zitten (tussen 140 en 160 bovendruk). Een rustige wandeling van 30 tot 45 minuten kan de bloeddruk met dertig punten laten dalen.
De voorwaarde is hier wel dat de hypertensie veroorzaakt wordt door stress en dat men iedere dag wat beweging neemt.

Mannen en vrouwen die wegens werk- en leefomstandigheden niet regelmatig kunnen eten of bewegen doen er goed aan een versterkend middel te gebruiken die er voor zorgen dat het bloedsuikerniveau beter op peil blijft. Vraag raad aan uw arts of therapeut.


Fost Print Plus


Fost Print Plus Inhoud:
20 amp.
Richtprijs:
€ 30,59
bestelnr.:
601103

Voor een goed uithoudingsvermogen

Aanbevolen bij:
Zware inspanningen, sport, ...
lees meer

Meer producten van
Soria Bel


Alle op de site vermelde producten kunt u rechtstreeks online bestellen bij Fidelity Health Products. Dank zij een samenwerking garanderen zij HETZELFDE product en kwaliteit voor een GOEDKOPERE prijs dan de aanbevolen prijs en krijgt u uw bestelling vanaf € 100 gratis geleverd. Voor meer informatie, klik op de knop "Bestelinfo".