Nieuwsbrief ABC Gezondheid
uw e-mailadres
Privacybeleid
Schrijf u in op onze nieuwsbrief
   
Enquête
Migraine aanvallen?
ABC GEZONDHEID - Gezond blijven
27 oktober 2021
Hoe heupartrose voorkomen?
| Gewrichtsklachten |
Terug Verstuur link
lijn
Hoe heupartrose voorkomen? Mensen die heuppijn willen voorkomen doen er eerst en vooral goed aan hun lichaamsgewicht op het juiste niveau te houden. Verder is het belangrijk iedere dag de juiste voedingstoffen te gebruiken om heupklachten te voorkomen.
Een Nederlandse biochemicus ontdekte dat vitamine K2 essentieel is om heupproblemen (zelfs heupbreuken) te helpen voorkomen. Er zijn echter nog andere stoffen die pijnlijke heupen helpen voorkomen.
Het kan misschien bizar lezen, maar veel mensen krijgen heupartrose door jarenlang de verkeerde schoenen te dragen.

Zorg voor schoenen die de schokken tijdens het wandelen maximaal opvangen zodat de gewrichten minimaal belast worden. Vrouwen doen er goed aan het gebruik van schoenen met hoge hielen te beperken.
Personen die voor het eerst chronische heupgewrichtspijn krijgen doen er goed aan na te gaan of bovenstaande tips werden opgevolgd.
Bij de apotheker zijn er pijnverzachtende producten verkrijgbaar die vasoconstrictorische (samentrekken van de bloedvaten) eigenschappen hebben waardoor er een verminderde bloeddoorstroming optreedt ter hoogte van de pijnlijke plaats. De meeste gebruikers melden verlichting van de pijn binnen 24 uren na de behandeling. Deze producten zorgen tevens voor een herstellend effect.


Curcumin

DHA Algae

Mincartil


Curcumin Inhoud:
60 tabl.
Richtprijs:
€ 25,65
bestelnr.:
825918

DHA Algae Inhoud:
60 solftgels
Richtprijs:
€ 30,59
bestelnr.:
908825

Mincartil Inhoud:
60 tabl
Richtprijs:
€ 13,11
bestelnr.:
829970

Sterk antioxidant, voor een gezond en lang leven
- Ondersteunt een goede gal- en ...
lees meer

Algemene eigenschappen:
• verbetert de concentratie en het geheugen,
• goe ...
lees meer

Mincartil is een natuurproduct van Soria Natural dat je kraakbeen extra sterk en g ...
lees meer

Meer producten van
Soria Bel


Meer producten van
Soria Bel


Meer producten van
Soria Bel
Alle op de site vermelde producten kunt u rechtstreeks online bestellen bij Fidelity Health Products. Dank zij een samenwerking garanderen zij HETZELFDE product en kwaliteit voor een GOEDKOPERE prijs dan de aanbevolen prijs en krijgt u uw bestelling vanaf € 100 gratis geleverd. Voor meer informatie, klik op de knop "Bestelinfo".