Nieuwsbrief ABC Gezondheid
uw e-mailadres
Privacybeleid
Schrijf u in op onze nieuwsbrief
   
Enquête
Heeft u een gezonde levenswijze?
ABC GEZONDHEID - Gezond blijven
16 oktober 2021
Hoe hooikoorts behandelen?
| Immuniteit |
Terug Verstuur link
lijn
Hoe hooikoorts behandelen? Hooikoorts is het gevolg van een ontregeld afweersysteem. Een belangrijke waarneming is dat mensen met allergie minder antioxidanten in hun bloed hebben, wat mogelijk een oorzaak is van een ontregelde afweer. Antioxidanten zoals quercetine, vitamine C en vitamine E dragen bij tot een beter evenwicht. Ook zink en selenium zijn broodnodig in de strijd tegen oxidatieve stress, maar ze vervullen tegelijkertijd cruciale functies in de afweer.

Een verstoorde darmflora kan aan de basis liggen van allergieën, ook van hooikoorts. Een groot deel van de afweer wordt bepaald in de darmen. Van bepaalde probiotica is dan ook aangetoond dat ze de symptomen van hooikoorts kunnen verminderen, onder meer enkele soorten bifidobacteriën en lactobacillen. Vitamine C, magnesium, bromelaïne (uit ananas) en N-acetylcysteïne worden ook genoemd als natuurlijke middelen tegen hooikoorts.


Groene thee - Te Verde


Groene thee - Te Verde Inhoud:
60 tabl
Richtprijs:
€ 10,23
bestelnr.:
731540

HET GEHEIM VAN EEN LANG EN GEZOND LEVEN

Vrije radicalen veroorzaken rimpels, sc ...
lees meer

Meer producten van
Soria Bel


Alle op de site vermelde producten kunt u rechtstreeks online bestellen bij Fidelity Health Products. Dank zij een samenwerking garanderen zij HETZELFDE product en kwaliteit voor een GOEDKOPERE prijs dan de aanbevolen prijs en krijgt u uw bestelling vanaf € 100 gratis geleverd. Voor meer informatie, klik op de knop "Bestelinfo".