Nieuwsbrief ABC Gezondheid
uw e-mailadres
Privacybeleid
Schrijf u in op onze nieuwsbrief
   
Enquête
Zijn luizen een hygieneprobleem?
ABC GEZONDHEID - Gezond blijven
18 september 2021
Hoe kan men de psoriasisaanvallen verminderen
| Huidaandoeningen |
Terug Verstuur link
lijn
Hoe kan men de psoriasisaanvallen verminderen Het drinken van alcoholische dranken moet sterk verminderd worden en liefst volledig gestaakt. Een aantal psoriasislijders zien een verbetering in hun toestand door gewicht te verliezen. Het is dus belangrijk er een gezonde levenstijl op na te houden waarin regelmaat een belangrijke rol speelt. Ook cruciaal is stressbeheersing. Het staat vast dat spanningen en angsten een rol spelen in het ontstaan van psoriasisaanvallen.

Uit wetenschappelijk onderzoek blijkt dat een psoriasispatiënt, die gedurende 20 weken werd gevolgd, duidelijk meer aanvallen kreeg omdat hij in die periode vervelende ervaringen had opgedaan waardoor zijn psychologisch evenwicht werd verstoord. Het is dus van het grootste belang dat psoriasispatiënten hun stressniveau evalueren en zonodig veranderingen doorvoeren in hun manier van leven teneinde de stress zoveel mogelijk uit hun leven te verbannen. Dikwijls is daar de hulp bij nodig van psychologen.
Psoriasispatiënten hebben tot slot aangepaste huidverzorgingsproducten nodig die geen parfums bevatten.


Dermagiq Skin

Fytofin


Dermagiq Skin Inhoud:
30 gr
Richtprijs:
€ 13,45
bestelnr.:
BF0001

Fytofin Inhoud:
150 ml
Richtprijs:
€ 9,20
bestelnr.:
731370

Dermagiq® Skin is een helende crème voor de behandeling van oppervlakkige wondje ...
lees meer

Goed: om het lichaam te zuiveren

Voor een natuurlijke slanke lijn eerst zuivere ...
lees meer

Meer producten van
Dermagiq


Meer producten van
Soria BelAlle op de site vermelde producten kunt u rechtstreeks online bestellen bij Fidelity Health Products. Dank zij een samenwerking garanderen zij HETZELFDE product en kwaliteit voor een GOEDKOPERE prijs dan de aanbevolen prijs en krijgt u uw bestelling vanaf € 100 gratis geleverd. Voor meer informatie, klik op de knop "Bestelinfo".