Nieuwsbrief ABC Gezondheid
uw e-mailadres
Privacybeleid
Schrijf u in op onze nieuwsbrief
   
Enquête
Heeft u last van haaruitval?
ABC GEZONDHEID - Gezond blijven
23 september 2020
Hoe lentemoeheid voorkomen?
| Vermoeidheid |
Terug Verstuur link
lijn
Hoe lentemoeheid voorkomen? Mensen die een regelmatig leven leiden bereiden zich voor op de zomertijd. Ze gaan in de nacht die de zomertijd vooraf gaat 1 uur vroeger slapen en houden zich aan die vaste slaaptijd. In grote leefgemeenschappen, zoals het leger en kloosters, zou bijna niemand enige hinder ondervinden van de omschakeling naar het zomeruur. Deze groepen mensen leven echter volgens strenge dagindelingen.

De reden waarom veel mensen last hebben van de invoering van de zomertijd heeft o.a. te maken met het feit dat 90% van de volwassen mannen en vrouwen verplicht is om 'flexibel', dus op een onregelmatige basis, te leven. Flexibiliteit heeft misschien wel economische voordelen, maar het immuunsysteem van ieder mens betaalt er een prijs voor.
Een dagelijkse 'lichtwandeling' van een dertig minuten biedt hulp. Vermoeide mensen hebben na de wintermaanden vaak een tekort aan vitamine D. In de wintermaanden is een Vitamine D-supplement daarom raadzaam. Hetzelfde kan gezegd worden van degelijke multivitamine preparaten die in iedere apotheek of natuurvoedingswinkel te koop worden aangeboden.


Kefir.

Fost Print Plus


Kefir. Inhoud:
500ml
Richtprijs:
€ 23,20
bestelnr.:
2637-619

Fost Print Plus Inhoud:
20 amp.
Richtprijs:
€ 30,59
bestelnr.:
601103

Kefir bevat een unieke en complexe mix van goede bacteriën en gisten. Gefermentee ...
lees meer

Voor een goed uithoudingsvermogen

Aanbevolen bij:
Zware inspanningen, sport, ...
lees meer

Meer producten van
Kaskade


Meer producten van
Soria BelAlle op de site vermelde producten kunt u rechtstreeks online bestellen bij Fidelity Health Products. Dank zij een samenwerking garanderen zij HETZELFDE product en kwaliteit voor een GOEDKOPERE prijs dan de aanbevolen prijs en krijgt u uw bestelling vanaf € 100 gratis geleverd. Voor meer informatie, klik op de knop "Bestelinfo".