Nieuwsbrief ABC Gezondheid
uw e-mailadres
Privacybeleid
Schrijf u in op onze nieuwsbrief
   
Enquête
Zijn luizen een hygieneprobleem?
ABC GEZONDHEID - Gezond blijven
18 september 2021
Hoe ochtendstijfheid voorkomen?
| Spierklachten |
Terug Verstuur link
lijn
Hoe ochtendstijfheid voorkomen? Het meest voorkomende spierprobleem, stramme spieren, kan met een goede trainingsopbouw en een goede, trage warming up vaak voorkomen worden. Dit geldt niet alleen voor sportmensen maar ook voor u en ik. De beste manier om de stramme spieren op te warmen is traag bewegen. Door beweging gaat het hart sneller en krachtiger pompen waardoor er meer zuurstofrijk bloed naar de spieren gaat. Door de spierarbeid vindt er verbranding plaats waardoor warmte ontstaat. Het gevolg is dat de spieren goed doorbloed raken en in hun functie getraind worden. Na de warming up van meestal ca 15 minuten kunt u meestal echt aan de slag.

Na het werk volgt de cooling down. De cooling down dient om u op adem te laten komen en de afvalstoffen van de spierarbeid goed af te voeren. Massage van spieren met een product dat de spieren verwarmt en de doorbloeding stimuleert kan bij de warming up en cooling down zeker helpen. Een betere doorbloeding stimuleert de afvoer van de afvalstoffen en verbetert de aanvoer van voedingstoffen.
De pijnlijke vergissing die de meeste mensen maken die nog geen burnout hebben is dat ze zich de tijd niet gunnen om zichzelf en hun spieren goed wakker te laten worden. Het is wel handig een product in de medicijnkast te hebben staan dat ochtendstijfheid helpt voorkomen.


Melasor 11 Iron Tonic

Fost Print Plus

Mincartil


Melasor 11 Iron Tonic Inhoud:
200 ml
Richtprijs:
€ 15,17
bestelnr.:
601099

Fost Print Plus Inhoud:
20 amp.
Richtprijs:
€ 30,59
bestelnr.:
601103

Mincartil Inhoud:
60 tabl
Richtprijs:
€ 13,11
bestelnr.:
829970

Rode biet is dankzij zijn hoog gehalte aan vit. C, ijzer en andere mineralen één ...
lees meer

Voor een goed uithoudingsvermogen

Aanbevolen bij:
Zware inspanningen, sport, ...
lees meer

Mincartil is een natuurproduct van Soria Natural dat je kraakbeen extra sterk en g ...
lees meer

Meer producten van
Soria Bel


Meer producten van
Soria Bel


Meer producten van
Soria Bel
Alle op de site vermelde producten kunt u rechtstreeks online bestellen bij Fidelity Health Products. Dank zij een samenwerking garanderen zij HETZELFDE product en kwaliteit voor een GOEDKOPERE prijs dan de aanbevolen prijs en krijgt u uw bestelling vanaf € 100 gratis geleverd. Voor meer informatie, klik op de knop "Bestelinfo".