Nieuwsbrief ABC Gezondheid
uw e-mailadres
Privacybeleid
Schrijf u in op onze nieuwsbrief
   
Enquête
Heeft u voornemens om in 2021:
ABC GEZONDHEID - Gezond blijven
17 januari 2021
Hoe peesklachten voorkomen?
| Sportblessures |
Terug Verstuur link
lijn
Hoe peesklachten voorkomen? Voor het sporten is er altijd een goede warming-up aan te raden. Een frozen shoulder kan worden voorkomen door na een periode van rust te starten met wat lichte bewegingsoefeningen (cirkelbewegingen met de afhangende arm). De huisarts of fysiotherapeut kan hierover meer vertellen.

Peesklachten (tendinopathie) ontstaan meestal bij sedentaire mensen die plots te fanatiek aan sport doen en zeer snel resultaten willen zien. Ook topatleten die - onder druk van hun sponsors - teveel van hun lichaam moeten eisen, worden dikwijls geconfronteerd met vormen van peesklachten. Uit wetenschappelijke studies blijkt dat drie voedingssupplementen kunnen helpen om het gezonde uithoudingsvermogen van spieren en gewrichten op een natuurlijke wijze met 30% te verhogen.
De actieve stoffen zijn dan gestabiliseerde NADH, fosfatidylserine en glucosamine/chondroitine. Deze voedingsaanvullingen hebben niets met doping te maken omdat het ongevaarlijke lichaamseigen stoffen zijn.


Curcumin

Mincartil


Curcumin Inhoud:
60 tabl.
Richtprijs:
€ 20,31
bestelnr.:
825918

Mincartil Inhoud:
60 tabl
Richtprijs:
€ 13,11
bestelnr.:
829970

Sterk antioxidant, voor een gezond en lang leven
- Ondersteunt een goede gal- en ...
lees meer

Mincartil is een natuurproduct van Soria Natural dat je kraakbeen extra sterk en g ...
lees meer

Meer producten van
Soria Bel


Meer producten van
Soria BelAlle op de site vermelde producten kunt u rechtstreeks online bestellen bij Fidelity Health Products. Dank zij een samenwerking garanderen zij HETZELFDE product en kwaliteit voor een GOEDKOPERE prijs dan de aanbevolen prijs en krijgt u uw bestelling vanaf € 100 gratis geleverd. Voor meer informatie, klik op de knop "Bestelinfo".