Nieuwsbrief ABC Gezondheid
uw e-mailadres
Privacybeleid
Schrijf u in op onze nieuwsbrief
   
Enquête
Wilt u gewicht verliezen?
ABC GEZONDHEID - Gezond blijven
30 mei 2020
Hoe rusteloze benen stilhouden?
| Algemeen |
Terug Verstuur link Print pagina
lijn
Hoe rusteloze benen stilhouden? De behandeling van rusteloze benen berust in de eerste plaats op leefstijlveranderingen. Voldoende beweging onderdrukt de symptomen, maar te zware inspanningen hebben het tegengestelde effect. Massages of een warm bad ontspannen de beenspieren en verbeteren de bloedstroom. Hetzelfde geldt voor relaxatietechnieken zoals yoga en meditatie.

Een aantal zaken vermijd je best, zoals cafeïne, alcohol en tabak. Cafeïne zit in koffie, chocolade en bepaalde frisdranken (en in minder mate in thee). Sommige mensen hebben een tekort aan ijzer, waardoor ze te rode bloedlichaampjes aanmaken. Ook vitamine B2, vitamine B6, foliumzuur en vitamine B12 zijn nodig voor de aanmaak van rode bloedlichaampjes.
Vitamine C en E kunnen de symptomen verminderen.
Sommige artsen schrijven ontstekingsremmers en pijnstillers voor tegen rusteloze benen. Die kunnen symptomatische verlichten geven, maar hebben ongewenste bijwerkingen of gaan op lange termijn niet meer werken. Afhankelijk van de ernst en het ongemak kun je voor natuurlijke alternatieven van pijnstillers en ontstekingsremmers kiezen.


29-C Sedaner


29-C Sedaner Inhoud:
30 caps
Richtprijs:
€ 20,31
bestelnr.:
713083

Voor een goede nachtrust

Werkzame bestanddelen:
Flavonoïden - Alkaloïden - V ...
lees meer

Meer producten van
Soria Bel


Alle op de site vermelde producten kunt u rechtstreeks online bestellen bij Fidelity Health Products. Dank zij een samenwerking garanderen zij HETZELFDE product en kwaliteit voor een GOEDKOPERE prijs dan de aanbevolen prijs en krijgt u uw bestelling vanaf € 100 gratis geleverd. Voor meer informatie, klik op de knop "Bestelinfo".