Nieuwsbrief ABC Gezondheid
uw e-mailadres
Privacybeleid
Schrijf u in op onze nieuwsbrief
   
Enquête
Vergeet u vaak dingen?
ABC GEZONDHEID - Gezond blijven
19 januari 2022
Hoe stress voorkomen?
| Stress |
Terug Verstuur link
lijn
Hoe stress voorkomen? Stress is nooit volledig te vermijden. Er bestaat immers ook positieve stress die er voor zorgt dat we gemotiveerd presteren. Een gezonde portie stress behoort tot het leven zelf. Indien stress u echter begint te beletten normaal te functioneren moet u er iets aan doen.
Leer u te ontspannen en problemen van u af te zetten. Vermijd echter stress af te reageren door andere stresssituaties op te zoeken. Zo is het niet goed u onder te dompelen in nachtelijke escapades met keiharde muziek en door overdreven lawaaibelasting en gebrek aan nachtrust uw lichaam nog verder te stresseren.
Sport en yoga kan voor sommigen een afdoende uitlaatklep zijn, maar doe het dan ook regelmatig (minimum 3 maal per week).
Beoefen een hobby, hierdoor zet u regelmatig uw gedachten van de stresssituatie af.
Leer positief denken.

Indien u het moeilijk hebt voor uzelf op te komen en dikwijls het slachtoffer voelt van anderen, leer dan assertiever te worden door eventueel een assertiviteitscursus te volgen.
Zoek regelmatig de stilte op, je ontspant in de vrije natuur of aan en verlaten zeestrand.
Loop niet weg voor problemen maar probeer ze zo degelijk mogelijk op te lossen.
Indien dit niet voldoende is, hoeft u niet onmiddellijk naar de zware en verslavende kalmeerpillen te grijpen. Misschien slaagt u er wel in het teveel aan stress te neutraliseren door gebruik te maken van natuurlijke hulpmiddelen als magnesium in te nemen. Heel veel mensen krijgen 'spanningsproblemen' door een tekort aan magnesium.
Door het hoge gehalte aan opbouwstoffen (essentiële aminozuren, mineralen, spoor-elementen,...) is ook koninginnebrij een krachtig hulpmiddel bij stressbeheersing.


Phosfoactiv

Calmomel Siroop


Phosfoactiv Inhoud:
20 vials 15 ml.
Richtprijs:
€ 30,59
bestelnr.:
885915

Calmomel Siroop Inhoud:
150 ml
Richtprijs:
€ 8,18
bestelnr.:
731281

Fit en geconcentreerd

Aanbevolen bij:
studenten tijdens de examens, stressere ...
lees meer

Voor een rustige nacht

Samenstelling: Honing, Passiflora, Sint-Janskruid (Hyper ...
lees meer

Meer producten van
Soria Bel


Meer producten van
Soria BelAlle op de site vermelde producten kunt u rechtstreeks online bestellen bij Fidelity Health Products. Dank zij een samenwerking garanderen zij HETZELFDE product en kwaliteit voor een GOEDKOPERE prijs dan de aanbevolen prijs en krijgt u uw bestelling vanaf € 100 gratis geleverd. Voor meer informatie, klik op de knop "Bestelinfo".