Nieuwsbrief ABC Gezondheid
uw e-mailadres
Privacybeleid
Schrijf u in op onze nieuwsbrief
   
Enquête
Heeft u last van haaruitval?
ABC GEZONDHEID - Gezond blijven
23 september 2020
Hoe verhoog je de HDL-cholesterol?
| Cardiovasculair |
Terug Verstuur link
lijn
Hoe verhoog je de HDL-cholesterol? Ondanks alle beschikbare ‘geneesmiddelen’ vertegenwoordigen cardiovasculaire oorzaken nog steeds 30 % van de overlijdens wereldwijd. Daar ligt dus weinig oplossing. In gezonde voeding echter wel. O.a. via betere HDL-cholesterolwaarden.

- Voeding laag in (geraffineerde) koolhydraten, maar met meer (gezonde, ongeraffineerde) vetten (olijfolie, kokosolie, vis,…) is op lange termijn geassocieerd aan hogere HDL-waarden. Vermijd geraffineerde en transvetten.
- Meer bewegen: vooral hoge intensiteits-oefeningen verhogen HDL.
- Niet roken (onderdrukt HDL!)
- Gewicht verliezen,…
- Eet veel paarse groenten en fruit. Paarse bioflavonoïden, anthocyanen, beschermen niet alleen tegen oxidatie en ontsteking, ze verhogen ook significant de HDL-waarden. (12 weken suppletie: stijging met 13,7%!). EN: ze verhogen de functionaliteit van HDL!

‘Functionele HDL’ voert niet alleen overtollige en verbruikte cholesterol terug naar de lever, maar zorgt ook voor een betere afvoer ervan via de gal. Functionele HDL is tevens antioxidantief en anti-inflammatoir.
Maar een hoog HDL is geen garantie voor de functionaliteit. Anthocyanen blijken zeer specifiek deze functies te herstellen.


Cyrasil

Groene thee - Te Verde


Cyrasil Inhoud:
14 vials
Richtprijs:
€ 24,42
bestelnr.:
774214

Groene thee - Te Verde Inhoud:
60 tabl
Richtprijs:
€ 10,23
bestelnr.:
731540

Na feesten en barbecue...
Na overvloed aan hapjes, sausjes, dessertjes en alcohol ...
lees meer

HET GEHEIM VAN EEN LANG EN GEZOND LEVEN

Vrije radicalen veroorzaken rimpels, sc ...
lees meer

Meer producten van
Soria Bel


Meer producten van
Soria BelAlle op de site vermelde producten kunt u rechtstreeks online bestellen bij Fidelity Health Products. Dank zij een samenwerking garanderen zij HETZELFDE product en kwaliteit voor een GOEDKOPERE prijs dan de aanbevolen prijs en krijgt u uw bestelling vanaf € 100 gratis geleverd. Voor meer informatie, klik op de knop "Bestelinfo".