Nieuwsbrief ABC Gezondheid
uw e-mailadres
Privacybeleid
Schrijf u in op onze nieuwsbrief
   
Enquête
Heeft u vaak last van stress?
ABC GEZONDHEID - Gezond blijven
20 november 2019
Hoe verhoog je de HDL-cholesterol?
| Cardiovasculair |
Terug Verstuur link Print pagina
lijn
Hoe verhoog je de HDL-cholesterol? HDL-cholesterol is de 'goede' cholesterol: hoe hoger deze cholesterolfractie, hoe lager de kans op een hart- en vaataandoening. Een hoge HDL-cholesterol is even belangrijk als een lage (LDL-)cholesterol.
Gezonde voeding en lichaamsbeweging zijn belangrijk om de HDL-cholesterol zo hoog mogelijk te houden. Stress, slaapproblemen, neerslachtigheid en bepaalde cholesterolverlagers (!) kunnen de HDL-cholesterol verlagen.

Te veel cholesterol in het bloed verhoogt het risico op hart- en vaataandoeningen. Het transport van cholesterol gebeurt in microscopische druppeltjes, de LDL- en de HDL-partikels. LDL-cholesterol wordt de slechte cholesterol genoemd omdat deze hun cholesterol achterlaten in de bloedvaten. HDL-cholesterol doet het omgekeerde en brengt cholesterol van de bloedvaten naar de lever.


Cyrasil

Groene thee - Te Verde


Cyrasil Inhoud:
14 vials
Richtprijs:
€ 24,42
bestelnr.:
774214

Groene thee - Te Verde Inhoud:
60 tabl
Richtprijs:
€ 10,23
bestelnr.:
731540

Na feesten en barbecue...
Na overvloed aan hapjes, sausjes, dessertjes en alcohol ...
lees meer

HET GEHEIM VAN EEN LANG EN GEZOND LEVEN

Vrije radicalen veroorzaken rimpels, sc ...
lees meer

Meer producten van
Soria Bel


Meer producten van
Soria BelAlle op de site vermelde producten kunt u rechtstreeks online bestellen bij Fidelity Health Products. Dank zij een samenwerking garanderen zij HETZELFDE product en kwaliteit voor een GOEDKOPERE prijs dan de aanbevolen prijs en krijgt u uw bestelling vanaf € 100 gratis geleverd. Voor meer informatie, klik op de knop "Bestelinfo".