Nieuwsbrief ABC Gezondheid
uw e-mailadres
Privacybeleid
Schrijf u in op onze nieuwsbrief
   
Enquête
Migraine aanvallen?
ABC GEZONDHEID - Gezond blijven
27 oktober 2021
Hydroxycitroenzuur
| Werkzame stoffen |
Terug Verstuur link
lijn
Hydroxycitroenzuur Hydroxycitroenzuur is de werkzame stof in Garcinia cambogia of guttegomboom. Die wordt in Zuidoost-Azië en Indië verwerkt als smaakmaker, bewaarmiddel en windverdrijvend middel.
Hydroxycitroenzuur geeft een groter verzadigingsgevoel en bevordert gewichtsverlies via verschillende werkingsmechanismen. De twee belangrijkste zijn een rem op de aanmaak van lichaamsvet en een onderdrukking van de eetlust.

• Hydroxycitroenzuur voorkomt dat het lichaam vetten aanmaakt uit overtollige suikers waardoor de vetopslag wordt afgeremd.
• Hydroxycitroenzuur zorgt voor een hogere beschikbaarheid van serotonine in het lichaam. Een serotoninetekort leidt tot een hunkering naar zoet en eetbuien.

Onderzoek heeft aangetoond dat zwaarlijvige personen bij gebruik van 3 maal daags 1500 mg hydroxycitroenzuur gemiddeld ongeveer 5 kg lichaamsgewicht kunnen verliezen na 8 weken.


Citrifin


Citrifin Inhoud:
60 tabl
Richtprijs:
€ 15,17
bestelnr.:
731291

Voor een slanke lijn

EERST... zuiveren met lees meer

Meer producten van
Soria Bel


Alle op de site vermelde producten kunt u rechtstreeks online bestellen bij Fidelity Health Products. Dank zij een samenwerking garanderen zij HETZELFDE product en kwaliteit voor een GOEDKOPERE prijs dan de aanbevolen prijs en krijgt u uw bestelling vanaf € 100 gratis geleverd. Voor meer informatie, klik op de knop "Bestelinfo".