Nieuwsbrief ABC Gezondheid
uw e-mailadres
Privacybeleid
Schrijf u in op onze nieuwsbrief
   
Enquête
Neemt u (een) antioxidant(en)?
ABC GEZONDHEID - Gezond blijven
23 september 2019
Hypericum
| Werkzame stoffen |
Terug Verstuur link Print pagina
lijn
Hypericum Extracten van sint-janskruid (Hypericum perforatum) zijn sinds enkele jaren erkend als antidepressivum. Ze verlichten depressie, soms beter dan klassieke antidepressiva, en ze hebben veel minder bijwerkingen. Sint-janskruidolie wordt ook gebruikt bij brandwonden, maar weet dan ook dat de olie de huid tegelijk gevoeliger maakt voor het opdoen van zonnebrand!

Andere (minder erkende) toepassingen zijn stress, angstsymptomen, dwangneurose en slapeloosheid. Sint-janskruid kan interacties vertonen met geneesmiddelen, dus win het advies van een arts in wanneer je andere medicatie neemt. Niet alle extracten zijn hetzelfde, kijk dus uit voor hoogwaardige extracten.


Calmomel

37-S Hyperico


Calmomel Inhoud:
150 ml
Richtprijs:
€ 7,95
bestelnr.:
731281

37-S Hyperico Inhoud:
60 caps
Richtprijs:
€ 19,75
bestelnr.:
731246

Voor een rustige nacht

Samenstelling: Honing, Passiflora, Sint-Janskruid (Hyper ...
lees meer

Dertig procent van onze mannelijke bevolking boven de 30 jaar heeft regelmatig las ...
lees meer

Meer producten van
Soria Bel


Meer producten van
Soria BelAlle op de site vermelde producten kunt u rechtstreeks online bestellen bij Fidelity Health Products. Dank zij een samenwerking garanderen zij HETZELFDE product en kwaliteit voor een GOEDKOPERE prijs dan de aanbevolen prijs en krijgt u uw bestelling vanaf € 100 gratis geleverd. Voor meer informatie, klik op de knop "Bestelinfo".