Nieuwsbrief ABC Gezondheid
uw e-mailadres
Privacybeleid
Schrijf u in op onze nieuwsbrief
   
Enquête
Migraine aanvallen?
ABC GEZONDHEID - Gezond blijven
27 oktober 2021
Kalium
| Werkzame stoffen |
Terug Verstuur link
lijn
Kalium Onze voorhistorische ouders namen veel kalium in, maar weinig natrium. Vandaag is dit helemaal omgekeerd: we eten massieve hoeveelheden natrium (via zout), maar te weinig kalium. Kalium zit hoofdzakelijk in groenten en fruit. Het grootste gevolg van kaliumtekort is bloeddrukverhoging. Vele mensen hebben dan ook een kaliumsupplement nodig om de bloeddruk te verlagen.

Verder weten we dat mensen die kaliumrijke voeding eten, sterkere botten hebben en minder risico lopen op nierstenen. Kalium helpt de zuurgraad van het bloed stabiel te houden, zodat calcium niet uit de botten getrokken wordt. Kalium maakt ook de urine iets minder zuur, wat niersteenvorming tegengaat.


Brocosor

Fost Print Plus


Brocosor Inhoud:
60 tabl
Richtprijs:
€ 25,65
bestelnr.:
900511

Fost Print Plus Inhoud:
20 amp.
Richtprijs:
€ 30,59
bestelnr.:
601103

Gelyophiliseerde broccoli met enzymen

Brocosor bevat alle goede eigenschappen v ...
lees meer

Voor een goed uithoudingsvermogen

Aanbevolen bij:
Zware inspanningen, sport, ...
lees meer

Meer producten van
Soria Bel


Meer producten van
Soria BelAlle op de site vermelde producten kunt u rechtstreeks online bestellen bij Fidelity Health Products. Dank zij een samenwerking garanderen zij HETZELFDE product en kwaliteit voor een GOEDKOPERE prijs dan de aanbevolen prijs en krijgt u uw bestelling vanaf € 100 gratis geleverd. Voor meer informatie, klik op de knop "Bestelinfo".