Nieuwsbrief ABC Gezondheid
uw e-mailadres
Privacybeleid
Schrijf u in op onze nieuwsbrief
   
Enquête
Migraine aanvallen?
ABC GEZONDHEID - Gezond blijven
26 oktober 2021
Kamille
| Werkzame stoffen |
Terug Verstuur link
lijn
Kamille Al van oudsher is medicinaal gebruik van kamille grondig beschreven geweest. Volgens de oude Britten behoorde kamille tot de 9 heilige kruiden aan ons geschonken door de goden. Vele traditionele toepassingen zijn dan ook aan het gebruik van kamille verbonden: darmkolieken, winderigheid, hysterie, koortsaanvallen.

Kamille werkt rustgevend en angstwerend, dat is ook uit enkele wetenschappelijke studies gebleken. Populair is het gebruik voor een betere slaap en bij wondheling, bv. als mondspoelmiddel om mondwondjes te genezen of als component van een wondzalf. Kamillethee-doekjes worden soms op geïrriteerde ogen gelegd. Let op: in zeldzame gevallen kan dit een allergische reactie uitlokken.


Calmomel Siroop


Calmomel Siroop Inhoud:
150 ml
Richtprijs:
€ 8,18
bestelnr.:
731281

Voor een rustige nacht

Samenstelling: Honing, Passiflora, Sint-Janskruid (Hyper ...
lees meer

Meer producten van
Soria Bel


Alle op de site vermelde producten kunt u rechtstreeks online bestellen bij Fidelity Health Products. Dank zij een samenwerking garanderen zij HETZELFDE product en kwaliteit voor een GOEDKOPERE prijs dan de aanbevolen prijs en krijgt u uw bestelling vanaf € 100 gratis geleverd. Voor meer informatie, klik op de knop "Bestelinfo".