Nieuwsbrief ABC Gezondheid
uw e-mailadres
Privacybeleid
Schrijf u in op onze nieuwsbrief
   
Enquête
Migraine aanvallen?
ABC GEZONDHEID - Gezond blijven
27 oktober 2021
Kaneel
| Werkzame stoffen |
Terug Verstuur link
lijn
Kaneel Kaneel kan helpen de bloedsuiker te controleren en de gevoeligheid voor insuline te verbeteren. Studies met mensen geven tegenstrijdige resultaten, maar verwacht wordt dat een goed preparaat nuttig is in de natuurlijke behandeling van diabetes. Zo toonde een studie een betere suikercontrole bij diabetespatiënten die weinig effect ondervonden van medicatie.

Kaneel doet nog veel meer: dierstudies tonen dat het de bloeddruk kan verlagen en de bloedvaten beschermt. Laboratoriumtesten tonen vele antitumoreigenschappen van kaneel. Bij muizen verhindert kaneelextract de vorming van alzheimerplaques in de hersenen. Een extract van kaneel verhindert de deling van HIV-virussen (HIV-1 en HIV-2).
Alle op de site vermelde producten kunt u rechtstreeks online bestellen bij Fidelity Health Products. Dank zij een samenwerking garanderen zij HETZELFDE product en kwaliteit voor een GOEDKOPERE prijs dan de aanbevolen prijs en krijgt u uw bestelling vanaf € 100 gratis geleverd. Voor meer informatie, klik op de knop "Bestelinfo".