Nieuwsbrief ABC Gezondheid
uw e-mailadres
Privacybeleid
Schrijf u in op onze nieuwsbrief
   
Enquête
Migraine aanvallen?
ABC GEZONDHEID - Gezond blijven
27 oktober 2021
Knoflook
| Werkzame stoffen |
Terug Verstuur link
lijn
Knoflook Het lijstje van medicinale toepassingen van knoflook in het verleden is bijna oneindig: behandeling van parasieten, artritis, nierstenen, vermoeidheid, dierenbeten, longziekten, spijsverteringsklachten en aandoeningen aan het bloedvatenstelsel. Zowel de oude Egyptenaren, oude Grieken, Chinezen, Indiërs als de Amerikaanse indianen gebruikten knoflook voor diverse aandoeningen. Tijdens de tweede wereldoorlog kreeg knoflook zelfs de bijnaam van Russische penicilline.

Vandaag wordt knoflook erg geprezen voor de invloed op hart en bloedvaten. Knoflook verlaagt bloeddruk en heeft ook een gunstige invloed op cholesterol en aderverkalking. Mogelijk werkt het licht bloedverdunnend.
Knoflook is rijk aan bioactieve zwavelhoudende stoffen, die nodig zijn voor de lichaamseigen antioxidanten en voor de stevigheid van alle lichaamsweefsels.
Alle op de site vermelde producten kunt u rechtstreeks online bestellen bij Fidelity Health Products. Dank zij een samenwerking garanderen zij HETZELFDE product en kwaliteit voor een GOEDKOPERE prijs dan de aanbevolen prijs en krijgt u uw bestelling vanaf € 100 gratis geleverd. Voor meer informatie, klik op de knop "Bestelinfo".